hilmirdadaud.blogspot.my

Akhirnya .... jumpa jugak puncanya.

| On
December 11, 2015
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Akhirnya... jumpa jugak dimana silapnya sehingga Amy tak leh nak tinggal komen kat blog orang lain.

Tadaaaa.... dah berjaya tinggalkan komen. Rasa nak senyum sampai telinga aje.



Semuanya sebab tangan Amy jugak yang gatal... memandai mandai gi tukar kat setting safari tu. Sebelum ni Amy pilih "Allow from websites i visit" Pasal tu lah jadi hura hara tu ... hehehe.



Tukar balik setting tu kepada "Always allow" barulah setel segala masalah.

Untuk yang ruangan komen ada "i'm not robot" macam kat bawah ni... 


Kalau tak nak keluar robot... tuan tanahnya kenalah tukar kat settings dari full page ke embedded




Barulah robot tu tak de... 

Masalah dah setel... hati dah senang hehehe...
malam nanti Amy sambung BW ye.
7 comments on "Akhirnya .... jumpa jugak puncanya."
  1. bru tau gitu rupa nya cara nk buang robot tu

    ReplyDelete
  2. sonoknyer makk leh komen kanns ., ;p

    ReplyDelete
  3. ooo, kena tukar embeded ke..pop uo pun tak leh ye..huhu

    ok, sy tukar skang! hehe

    ReplyDelete
  4. nnti kene tukar embedded lah..
    pastu nsb akak dh jumpa puncanya hehehhe

    ReplyDelete
  5. eheeh.. ituuu rupanya.. ok ok skrang da okay..

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)