hilmirdadaud.blogspot.my

Bersemangat nak 'mengomen' tapi komen tak keluar....

| On
December 09, 2015
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Sebenarnya Amy nak minta tolong ..... dah dua tiga hari benda ni berlaku tapi Amy ingat mungkin ia akan ambik masa untuk keluar kat ruangan komen tu.

Tapi pagi tadi masa bw baru Amy perasan kalau Amy komen  kat ruangan komen yang ada " i'm not a robot " tu komen Amy keluar.




Tapi kalau komen kat kotak komen yang macam kat bawah ni.... komen Amy tak keluar. 



Rasa nak melalak dah ni huhuhu.

bersemangat nak mengomen... tapi komen tak keluar.

Sapa yang boleh tolong Amy... tolong, tolong.
Bantuan mu amat ku hargai.



4 comments on "Bersemangat nak 'mengomen' tapi komen tak keluar.... "
  1. blog saya pun keluar i'm not robot ni..banyak gak blog lain sy pergi camtu gak. Saya tak tau nak buat camne..setting semua dah ok dah, tp kuar gak. Nak tak nak jawab je lah soklan robot tu..huhu..hari tu pun ada buat entri tanye camne nak hilangkan, still xdpt jwpn sampai skang :(

    ReplyDelete
  2. akak pernah juga kena macam ni, cuma kena pilih gambar yang dikeluarkan kalau betul baru komen publish

    ReplyDelete
  3. Klau ikot pemerhatian.. klau kita komen lebih dr 10 komen dlm sehari.. dia akan kuar im not robot.. maknanya goggle dah siap2 buat..diorg takot spam jer.. jd kenalah bg tau im not robot..dan pilih jawapan yg betul mengikut gambar yg diberi..

    ReplyDelete
  4. Klau ikot pemerhatian.. klau kita komen lebih dr 10 komen dlm sehari.. dia akan kuar im not robot.. maknanya goggle dah siap2 buat..diorg takot spam jer.. jd kenalah bg tau im not robot..dan pilih jawapan yg betul mengikut gambar yg diberi..

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)