hilmirdadaud.blogspot.my

Masalah tak selesai lagi.

| On
December 10, 2015
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Semalam membelek blog ni sampai pukul 1 pagi, ini semua sbb Amy tak boleh nak komen dekat blog orang lain. Amy nak reply komen kat blog sendiri pun dia tak keluar jugak.




Yang pelik orang komen kat blog Amy boleh pulak. Tak puas hati + mata pun dah tak boleh nak buka = Amy tertekan kat permission blog autor tu. Dah elok2 admin dah tertukar autor.... ha hambik terus tak boleh buat apa-apa dah. Nasib baik dapat notification kat email dan ada email add admin yang satu lagi tu... Baru boleh masuk.

Tapi masalah tak selesai lagi... Amy masih tak boleh nak komen kat blog orang lain. Buat sahabat Amy semua... maaflah ye Amy hanya datang BW tapi tak leh nak komen.

Kalau semalam boleh komen kalau blog orang tu ada mcm yang kat bawah ni tap hari ni dah tak keluar langsung komen amy tu.


Amy tak tau lah apa masalahnya ni..


3 comments on "Masalah tak selesai lagi."
  1. Kakak baru tempohari terkena Amy.
    Memula dia suruh verify kita bukan robot
    Lepas tu suruh kita pilih gambar yg dia mahu kita matching
    Last tak boleh langsung...

    Tapi nanti masuk hari ke dua ok balik.
    Entahlah blog pun kadang main acah-acah juga dgn kita.

    ReplyDelete
  2. uhuhu mcm gitu lak ye kak...
    kt dana nyer blog boleh tak?

    kot2 blog yg gile... sblum2 nih ok je kan

    ReplyDelete
  3. Susah hati kalau jadi macam tu. Moga masalah tu cepat selesai.

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)