hilmirdadaud.blogspot.my

Image Slider


Assalammualaikum dan Salam Jumaat...

Herbal Plus untuk semua golongan... bukan untuk wanita sahaja.


Post saya kali ni ada nak berkongsi cerita tentang pengalaman saya ketika bercerita pasal tuala wanita herba ni kepada seorang kenalan lelaki di tempat kerja. Biasa la, sebelum bercerita, pekena dulu teh tarik segelas. Dah sampai separuh, baru la mula mukaddimah. Bila saya bukak cerita pasal tuala wanita, tersembur air keluar dari mulut dia. Saya memang tahu yang dia menghadapi masalah sakit BUASIR. Kalau cakap pasar, BUASIR keturunan la. Dia pernah cerita bila datang sakit dia, memang tak boleh duduk diam. Nak bawak kereta pun tak boleh. Sampai satu tahap, terpaksa ambil ubat tahan sakit di klinik untuk kurangkan rasa sakit. 

Jadi, disebabkan atas dasar nak tolong kawan, saya cuba cerita tentang tuala wanita herba ni pada dia. First time dia dengar, dia jadi terkejut. Tu yang sampai tersembur air minum tuh. Nasib baik tak kena muka saya. Belum sempat saya cerita habis, terus dia keluar ayat nih “Ko nak suruh aku pakai ker tuala wanita nih, geli la aku. Macam kelako jer pakai pompuan punyer barang.” Memang betul, memang tak nafikan yang orang lelaki memang segan nak pakai tuala wanita. Memang takde dalam sejarah dunia mengatakan tuala wanita tu untuk lelaki. Kalau tuala wanita tu untuk lelaki, bukan tuala wanita la nama dia. Mesti kita panggil tuala lelaki.

Mungkin ganjil bila dengar lelaki pakai pantiliner kan. Lelaki boleh pakai tuala wanita sebenarnya, kalau ada masalah penyakit. Macam kawan saya nih, memang patut pakai sebab ada buasir. Jadi fungsi dia memakai tuala wanita herba ni adalah untuk membantu mengecutkan semula buasir tersebut. Jika dipakai secara berterusan, Insyaallah akan hilang buasir tuh.



Sebenarnya, ramai kalangan suami yang tak tau lagi pasal kebolehan tuala wanita herba ini menyembuhkan penyakit. Cara paling senang adalah, telan ubat Phonstan atau mintak ubat tahan sakit kat klinik. Memang betul, makanan kena jaga bila dah tau diri tu ada sakit buasir. Tapi kalau dah ada pada badan sendiri, apa cara dan alternatif untuk sembuh balik. Jalan untuk penyembuhan dah ditunjukkan. Tinggal nak pakai jer lagi.

Kalau kalangan suami yang tak tau cara nak pakai tuala wanita, tanya pada yang pakar iaitu isteri atau anak pompuan anda.


Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Testimoni terbaru lagi.. ini ajelah yang dapat Amy tepekkan kat sini.. tak larat nak letak semua.


Lepas pakai Herbal Plus... keluar darah berketul ketul dan sendawa. 



Nipis ... tak bocor dan yang paling penting tidak berbau.



Membantu merawat buasir dan melancarkan nifas.



Satu lagi testimoni... Herbal Plus nipis dan selesa bila memakainya. 

Melancarkan haid dan Alhamdulillah adik dan kakak hamil.




Merawat sengugut.. mengeluarkan darah beku dan melancarkan haid.


Lagi sekali testimoni Herbal Plus mengatasi masalah kebocoran.



Melancarkan haid lagi... 


Merawat kudis...


Harga Herbal Plus..
1 bungkus RM13. 
1 bundle (10 bungkus) RM138

Nak jimat lagi!!!
beli 2 bundle RM212 jimat RM48
- Free membership seumur hidup.


Whatsapp Amy 019-2253200



Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...



1 BUNDLE MIX MACAM2 KORANG DAPAT....

*4 BUNGKUS PANTYLINE
*4 BUNGKUS PAD SIANG
*2 BUNGKUS PAD MALAM

Harga: RM138 termasuk pos..

Nak Diskaun... boleh, Amy beri pada yang benar benar berminat sahaja.

Setiap jenis herbal plus ade fungsinye;
> PAD MALAM ( BIRU ) sesuai untuk siapa :
- ibu dalam pantang ( harap para suami ambil perhatian ) untuk kesihatan dan tenaga semasa dalam pantang
- wanita yang dah bersuami ( memberi kesihatan rahim yang optima ) untuk kebahagiaan rumahtangga
- wanita yang heavy period
- wanita berbadan besar ( lebih selesa )

>PAD SIANG ( PINK ) sesuai untuk siapa :
- gadis remaja bermula seawal period pertama ( pentingnya pencegahan awal )
- wanita bertubuh kecil dan tidak heavy period ( pilihan individu )
- mereka yang menghadapi masalah kesihatan seperti kencing manis ( balut pada tempat luka / bengkak) + golden clam + springlife
- menurunkan suhu panas demam ( basahkan sedikit dan tampal di tempat yang panas - dahi , dada , dan tulang belakang )

>PANTYLINER ( HIJAU ) sesuai untuk siapa :
- kegunaan setiap hari untuk penjagaan kesihatan
- wanita @ gadis dengan masalah keputihan , senggugut dan masalah sakit puan yang lain
- lelaki & wanita yang mempunyai masalah kencing tak lawas , angin pasang , buasir dan gatal2
- lelaki dan wanita yang aktif bersukan ( tampal dalam kasut ) untuk lebih bertenaga
- pelajar @ pekerja yang sering berdiri & berjalan jauh( tampal dalam kasut / pada sandal )
- warga emas yang mempunyai masalah kerap kencing / kencing tak lawas
- mereka yang mempunyai masalah batu karang ( ambil bersama golden clam + springlife )
HAAAA.....kan bestkan......dalam 1 bundle mcm2 dapat...

NAK CANTIK , NAK SIHAT , JAGALAH KESIHATAN TUBUH BADAN DARI DALAM .

Whatsapp Amy 019-2253200




Assalammualaikum..

Selama saya melakukan jualan tuala wanita herba ini kepada orang ramai, sambil itu saya mengkaji dan meneliti pandangan orang ramai terhadap pentingnya kaum wanita menjaga dan memelihara mahkota yang dianugerahkan oleh Allah S.W.T kepada hambanya. Kebanyakan kaum wanita masih lagi tidak menyedari betapa pentingnya mereka perlu menjaga rapi anugerah Allah kepada bakal suami tercinta.




Memang tak dapat dinafikan bahawa memakai tuala wanita yang sedia ada di pasaran tidak ada bezanya, tetapi bahaya yang tidak kita sedari adalah apabila umur telah mencecah 40’an. Jika difikirkan dari segi logik, semenjak umur 12 tahun, seorang perempuan itu telah didatangi haid dan semenjak itulah mereka memakai tuala wanita berkualiti rendah yang mana mengandungi bahan kimia yang merbahaya, potensi untuk mereka didatangi kanser adalah tinggi. Bermula dari umur 12 tahun sehingga mencecah umur 44 tahun (tempoh seorang wanita mencapai tahap MENOPOUS) dan sepanjang waktu ini, seseorang wanita memakai tuala wanita berkualiti rendah, bermakna potensi mereka terkena penyakit kronik amat tinggi. BARAH PAYU DARA, FIBROID, SIST OVARI, BARAH RAHIM adalah satu bentuk penyakit yang paling ditakuti oleh kaum wanita. Penyakit-penyakit ini menyerang organ penting kaum wanita seperti payu dara dan rahim yang mana kedua-dua organ ini adalah nyawa kedua bagi semua wanita. Tetapi kesedaran sebegini jarang ada di dalam diri wanita zaman moden ini kerana mereka sibuk dengan kerja dan kerjaya masing-masing.

Zaman ibu dan nenek moyang kita dulu, penjagaan kesihatan mereka dijaga amat rapi seolah-olah menjaga sebutir intan permata. Zaman dahulu, tidak ada tuala wanita seperti yang ada sekarang. Mereka menggunakan perca kain, tuala kecil dan kain batik sebagai alat untuk menyerap darah kotor. Jadi memang patut kalau orang zaman dulu boleh hidup lama sehingga mencecah umur 100 tahun cara mereka menjaga kesihatan diri amat rapi. Kalau dalam pantang selepas melahirkan anak, berpantang 40 hari tu amat dimabil berat waktu zaman dulu. Banyak makanan terpaksa dikawal penambilannya kerana takut akan menjejaskan kesihatan diri seperti bentan, sakit meroyan dan sebagainya.



Zaman sekaran ni, kita mengambil ringan perkara-perkara seperti ini. Antara sebab utamanya adalah tiada masa kerana sibuk dengan kerjaya dan tugas masing-masing. Pengetahuan yang cetek tentang ilmu-ilmu penjagaan kesihatan juga merupakan faktor-faktor lain yang menyumbang kepada isu ini. Jadi, kaum wanita mengambil jalan mudah dengan menggunakan tuala wanita yang berkualiti rendah yang diketahui mengandungi dioksin yang merbahaya kepada manusia. Dioksin ini adalah pembunuh dalam diam. Sedikit demi sedikit ia akan menyerang organ-organ penting wanita secara senyap. Tambahan pula tuala wanita ini dipakai pada permukaan mahkota wanita itu sendiri. Dioksin ini akan meresap masuk ke dalam salur peranakan wanita sedikit demi sedikit dan menyerang sistem peranakan wanita. Sekiranya pemakaian tuala wanita berkualiti rendah ini berulang misalnya pemakaian pantiliner setiap hari, bermakna setiap hari, kuantiti dioksin yang diserap oleh kulit pada permukaan kemaluan wanita bertambah. Jadi tidak hairanlah kalau di dalam akhbar hari ini, ada berita tentang remaja berumur 21 tahun buat pembedahan buang keseluruhan rahim disebabkan ada kanser atau sist ovari.


Tuala wanita berkualiti tinggi adalah dari jenis 100 kapas yang mana buat masa sekarang hanya terdapt di hospital-hospital tertentu sahaja. Nabi Muhammad S.A.W pernah bersabda “Sekiranya kamu atau isteri kamu atau anak perempuan kamu didatangi Haid, carilah kapas kerana ialah pengubatnya”.





Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Pagi tadi pukul 9 dah siap masak dan mengemas... sementara tunggu kain dalam washer machine tu Amy buka FB sekejap. Tiba-tiba ternampak pulak kawan Amy share resepi Apam Gula Hangus dari page Sheila Rusly... 


Bahan bahan semuanya ada kat dapur... cara nak buat pun macam senang terus angin rajin datang. Bukan senang dia nak datang tu kadang kadang resepi dah berkulat pun dia tak datang lagi hihihi.


Kononnya nak guna cup kertas putih tu nampak klasik sikit tapi Amy tak de bekas nak letak cup tu kang melambak kang... ada yang terus masuk tong sampah kang. 

Nasib baik cup dot dot ni ada... keras sikit cup ni. Cup ni kecik aje sebenarnya tapi bila dah kena kukus membesar berganda ganda pulak dah.


 Apam gula hangus
Sumber : FB Page Shiela Rusly.





Bahan bahan:

1 cwn gula
1 cawan air
2 biji telor
2 sudu besar majerin
2 sudu besar susu pekat
1/2 cwn minyak
1 1/2 cwn tepung gandum *ayak
1 sudu kecil soda bikarbonat *ayak

Caranya;

- Masakkan gula pasir hingga keemasan dan padam api. Kemudian campurkan dgn 1 cwn air, pasang kembali api dan kacau sehingga sebati. Padam api dan sejukkan.

- Mixer telur, susu,minyak dan marjerin selama 5 minit. Masukkan gula hangus dan mixer lagi. Kemudian masukkan tpg gandum yg telah diayak bersama soda tadi. Mixer sehingga sebati agak-agak 5 minit.  


- Masukkan dalam acuan papercup hingga penuh. 


- Panaskan kukusan hingga air mendidih dan masukkan adunan tadi. Balut tudung kukus dgn kain.


- Kukus selama 15 minit.buka tudung dan angkat adunan tadi.

Siap dan memang sedap dimakan bersama kelapa putih yg digaul bersama sedikit garam



Amy dapat 13 biji sebab cup Amy besar...



Pukul 11 pagi dah siap masak dah apam ni. Anak-anak dan en hubby suka apam ni kejap aje tinggal 2 ketul. 

Selamat Mencuba.


PERNAH KE ASYIK NAK TERKUCIL JE????

ITU  PETANDA PERANAKAN JATUH

Batuk Terkucil,
Gelak Pun Terkucil..
Bersin Lebih Sikit Mesti Tekucil..
Memang Tak Selesa Laa...
Bila buang air..macam ada benda nak terkeluar....

Pernah alami situasi macam ni????




Dengan adanya #PADHERBAPLUS just pakai je...tak sampai 5 minit pun...pad yg dilengkapi dgn herba yg boleh menyelesaikan masalah..."terkucil tu"...awesoome kan!!!!

Masalah Terkucil Dah Selesai..
Wahhh...Kita Sihat ...En .Somi pun hepi 
Ya la...Bila "PERANAKAN" Dah Ok...
"Miss v" pun macam dulu dulu..Faham faham jaa laa...



Pengalaman saya bersama pelanggan membuat kan saya sendiri terkejut..
Ramai wanita hari nie mengalami masalah ( "Peranakan" Terkeluar Melalui "Depan" )
Dan sungguh tak sangka , wanita yang belum kahwin juga mengalami nya.
Biasanya disebabkan pernah jatuh terhentak punggung@ batuk dalam jangkamasa yang lama.
Kalau sayang diri sendiri & keluarga.
Rawatlah sebelum terlambat..


《SIMPTOM - SIMPTOM "PERANAKAN" JATUH》


Sakit Tumit
Asyik Nak Terkucil
Sakit Pinggang 
Sakit Belakang & Paha
Sakit AriAri 
Sakit Ketika "Bersama"
"Miss v" Berair
"Miss v" Dah Tak Grip@Longgar
Kentut Melalui "Depan"
Rasa Demam & Sejuk Selepas Asar


Kalau ada petanda macam nie elok la rawat segera. 
INSYA ALLAH, Amalkan pemakaian PADHERBAPLUS dapat membantu merawat MASALAH "PERANAKAN".

HARGA : RM13/PAC

INFO LANJUT TERUS WHATSAPP SAYA..

Amy 0192253200

STOKIS SAH
BIOGREENO SDN BHD





Pad Herbal Plus mengandungi 8 komponen penting iaitu
1. Pudina utk melegakan ketidakselesaan,kegatalan & anti bakteria.
2. actinolitum utk melancarkan pusingan haidh,menghilangkan bau & mencegah infeksi.
3. leonuri utk membantu melancarkan kitaran haidh melalui perjalanan pengeluaran darah haidh serta baik utk pengecutan rahim.
4. fennel utk melegakan sakit di bhgn perut seperti sembelit,menopous & loya2.๐ŸŒž
5. stalactitum membantu melegakan kegatalan,keputihan,infeksi & haid tidak menentu.
6. esen tea tree membantu menguatkan sistem imun, melegakan kegatalan,anti bakteria dan anti septik.
7. anion utk meningkatkan kesihatan dan memberi perlindungan kpd miss v 
8. fir membantu peredarah darah dan menganjalkan miss v
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Masa beraya rumah kak Seha... Kak Seha hidangkan agar-agar milo. Sedap betul bila makan sejuk-sejuk... apa lagi Amy mintalah resepi. 


Agar-agar Milo..
resepi Kak Seha.

20g agar-agar tali- Amy guna 10g serbuk agar-agar.
5 cwn air - Amy guna 1000g air.
1 cwn gula.
1/2 cwn susu pekat.
1 tin susu cair.
1 1/2 cwn milo + 1/2 cwn air panas- kacau dan letak tepi.

Cara-caranya.

-Masak agar-agar tali sehingga hancur- Amy buat masukkan serbuk agar-agar kedlm air dan masak sehingga mendidih.
-Masukkan gula - kacau sehingga larut.
-Masukkan susu cair dan susu pekat.
-Api sederhana... kacau lagi sehingga mendidih.
-Masukkan milo kacau pastu tutup api.
-Masukkan dalam loyang.

Dah siap... makan sejuk sejuk memang sedap tapi anak Amy si Nasiim tak berapa gemar pulak kalau si Irfan dan si Faris laju aje.



Selamat Mencuba...
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Seperti biasa hari Sabtu Ahad memang tak lekat kat rumah... hihihi. Pagi Sabtu lepas Amy jumpa sorang lagi blog reader Amy yang tak lepaskan peluang rebut Promosi Beli 20 bungkus Free 5 bungkus kat SOGO.

Al kisahnya kami janji nak jumpa kat Secret Recipe... sekali sampai tengok Secret Recipe dah tukar jadi The Loaf. Lama gila dah tak ke sana pandai pandai berjanji kat tempat yang dah tak ada hihihi.



Selfie sekejap... merasmikan skirt Ashhanas yang dah lama beli baru nak pakai.


Testimoni Terbaru Herbal Plus..

Best pakai Herbal Plus ni... luka pun cepat baik. Kakak-kakak dan adik-adik yang bakal bersalin tak lama lagi, jangan lupa dapatkan Herbal Plus utk bekalan masa dalam pantang tau...

Boleh dapatkan dari agen yang terdekat tak pun order aje dari Amy aje hihihi.


Nisa... agen Herbal Plus Sentul.
Selamat datang ke keluarga Greeno... Nisa.

 Leaps dating ngan Nisa ... kami ke Pavilion pulak. Saja cuci mata.
Amy suka kete tu nampak macam mata aje lampu dia.


Hari Ahad keluar lambat sikit.. tak kemana pun gi Tesco Ampang aje beli barang dapur.


Kononnya sementara tunggu anak-anak gunting rambut... mamanya nak mengopi jap kat Secret Recipe tu tak sempat minum kopi lagi budak budak tu dah sampai. Laju betul tukang gunting rambut tu gunting rambut.

Bila order 1 slice sorang tak habis bila suruh share tak cukup pulak... macam macam.







Assalammualaikum dan dan Salam Sejahtera...

Sempena minggu last raya ni, Amy ingin bagi diskaun BEST sikit kepada semua kawan2, saudara-mara & follower Amy. 

Amy buat promosi 6 hari sahaja dari hari ini 10 Ogos sehingga 15 Ogos 2015. Pembayaran mestilah dibuat sebelum hari Isnin 17 Ogos 2015 dan Amy akan pos semua sekali pada hari Isnin tu juga.

Ada 2 jenis promosi.. dua dua termasuk kos pos.



PROMO 3 BUNGKUS RM45 : 7 HARI SAHAJA 10-16 OGOS 2015

Normal Price Herbal Plus = RM13.80, dan kos pos sekitar RM7 untuk 3 bungkus. Harini sampai Sabtu Amy bagi harga pengenalan RM45 jer untuk 3 bungkus TERMASUK kos pos.

Herbal Plus Siang - Pink
Herbal Plus Malam - Biru
Herbal Plus Pantyliner - Hijau


PROMOSI 20 BUNGKUS free 5 bungkus
 = RM250 termasuk POS.

Harga sebelum Diskaun
Harga sebungkus RM13.80 x 20 = RM276
 5 bungkus Free = RM69
kos pos = RM20
Jumlah RM365.

Anda Jimat RM115!!!
Whatsapp Amy 019 2253200


Pakej A RM250
20 bungkus Herbal Plus Siang
+
Free 5 bungkus Herbal Plus Malam.

Pakej B RM250
20 bungkus Herbal Plus Pantyliner
+
Free 5 bungkus Herbal Plus Malam.

Pakej C RM250
20 bungkus Herbal Plus Malam
+
Free 5 Bungkus Herbal Malam

Pakej D RM250
10 bungkus Herbal Plus Pantyliner
10 bungkus Herbal Malam
+
Free 5 bungkus Herbal Plus Night Use

Pakej E RM250
10 bungkus Herbal Plus Siang
10 bungkus Herbal Plus Malam
+
Free 5 bungkus Herbal Plus Malam

Pakej F RM250
10 bungkus Herbal Plus Siang
10 bungkus Herbal PLus Pantyliner
+
Free 5 Bungkus Herbal Plus Malam.

Tak pernah lagi Amy bagi diskaun banyak macam ni.
Tak lama lagi musim haji... mana tau kot ada yang nak bagi sedara mara untuk dibawa ke sana bolehlah ambik peluang ni. Boleh bagi mereka Pantyliner Herbal Plus supaya lebih bersih dan masalah yang lain tu tak ganggu masa mengerjakan ibadat.



Bukan orang yang nak gi haji aje yang kena pakai pantyliner... yang nak jalan jauh jauh tu pun kena pakai pantyliner ni. Ini berdasarkan pengalaman Amy lah, walaupun Amy tak banyak tempat yang Amy dah pergi tapi.... pantyliner ni satu keperluan selain botol kosong kat negara yang main kesat-kesat tu lagipun seluar kecik tu tak delah kotor sangat kan... hehehe.




Pakej ini terdiri daripada :
๐Ÿ’ Pantiliner [hijau] - 20 keping
๐Ÿ’ Pad Siang [pink] - 10 keping
๐Ÿ’ Pad Malam [biru] lebih panjang & lebar - 8 keping

HERBAL PLUS diperbuat daripada KAPAS, mengandungi 6 jenis herba (ala2 BERTANGAS MODEN), Far Infrared Rays untuk melancarkan peredaran darah serta Anion untuk membasmi kuman & bakteria. Ia SUCI & SELAMAT digunakan (ada sijil halal & lab test report).

Keistimewaannya:

1⃣ Bayi baru lahir - kanak2
๐ŸŒบMengurangkan jaundis (FIR)
๐ŸŒบ Meredakan demam
๐ŸŒบ Menghilangkan kembung perut

2⃣ Kanak2 lelaki @ lelaki dewasa
๐ŸŒบ Merawat angin pasang
๐ŸŒบ Membasmi kuman
๐ŸŒบ Penjagaan kesihatan

3⃣ Remaja - wanita
๐ŸŒบ Tiada lagi masalah keputihan, kekuningan
๐ŸŒบ Tiada lagi kegatalan
๐ŸŒบ Mencegah jangkitan kuman
๐ŸŒบ Menghilangkan bau kurang enak
๐ŸŒบ Menyelesaikan kitaran haid tidak teratur
๐ŸŒบ Tiada lagi sakit belakang ketika haid
๐ŸŒบ Tiada lagi sakit sendi
๐ŸŒบ Tiada lagi senggugut
๐ŸŒบ Tiada lagi sakit otot
๐ŸŒบ Membuang angin perut

4⃣ Ibu mengandung
๐ŸŒบ Menyelesaikan masalah keputihan
๐ŸŒบ Mencegah & membasmi jangkitan kuman
๐ŸŒบ Mencegah masalah kencing kotor

5⃣ Ibu berpantang
๐ŸŒบ Menyingkirkan bekuan darah
๐ŸŒบ Mengecutkan rahim
๐ŸŒบ Menyembuhkan luka jahitan

6⃣ Warga emas
๐ŸŒบ Menyelesaikan masalah kencing x lawas
๐ŸŒบ Mengurangkan terkencing apabila batuk
๐ŸŒบ Menguatkan rahim

Whatsapp Amy 019-2253200
sila nyatakan pakej yang anda pilih.


Assalammualaikum dan Salam Sejahtera..

Hari ni Amy nak share tentang mix bundle herbal plus. Mix bundle ni boleh buat stok 2 bulan. Boleh juga buat persedian untuk lepas bersalin. Kalau nak jual pun boleh jugak.



1 bundle mix ni macam macam dapat :

*4 BUNGKUS PANTYLINE
*4 BUNGKUS PAD SIANG
*2 BUNGKUS PAD MALAM
Setiap jenis herbal plus ade fungsinye...

> PAD MALAM ( BIRU ) sesuai untuk siapa :
- ibu dalam pantang ( harap para suami ambil perhatian ) untuk kesihatan dan tenaga semasa dalam pantang
- wanita yang dah bersuami ( memberi kesihatan rahim yang optima ) untuk kebahagiaan rumahtangga
- wanita yang heavy period
- wanita berbadan besar ( lebih selesa )

PAD SIANG ( PINK ) sesuai untuk siapa :
- gadis remaja bermula seawal period pertama ( pentingnya pencegahan awal )
- wanita bertubuh kecil dan tidak heavy period ( pilihan individu )
- mereka yang menghadapi masalah kesihatan seperti kencing manis ( balut pada tempat luka / bengkak ) + golden clam + springlife
- menurunkan suhu panas demam ( basahkan sedikit dan tampal di tempat yang panas - dahi , dada , dan tulang belakang )

PANTYLINER ( HIJAU ) sesuai untuk siapa :
- kegunaan setiap hari untuk penjagaan kesihatan
- wanita @ gadis dengan masalah keputihan , senggugut dan masalah sakit puan yang lain
- lelaki & wanita yang mempunyai masalah kencing tak lawas , angin pasang , buasir dan gatal2
- lelaki dan wanita yang aktif bersukan ( tampal dalam kasut ) untuk lebih bertenaga
- pelajar @ pekerja yang sering berdiri & berjalan jauh( tampal dalam kasut / pada sandal )
- warga emas yang mempunyai masalah kerap kencing / kencing tak lawas
- mereka yang mempunyai masalah batu karang ( ambil bersama golden clam + springlife )

HAAAA.....kan bestkan......dalam 1 bundle mcm2 dapat...

1 bundle RM130 
2 bundle RM234
                           - Free membership seumur hidup
                           - Baucer RM5
                           - sudah layak untuk mengedar Herbal Plus.

p/s: harga tidak termasuk kos pos.
                 

PROMOSI...
BELI 4 BUNDLE FREE 1 BUNDLE NIGHT USE.


NAK CANTIK , NAK SIHAT , JAGALAH KESIHATAN TUBUH BADAN DARI DALAM .

Whatsapp Amy 0192253200