hilmirdadaud.blogspot.my

4 hadiah yang tidak bertuan.... sapa cepat dia dapat.

| On
January 12, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Inilah senarai pemenang Amy Hilmirda Giveaway yang dah memberi respon... terima kasih Amy ucapkan. 

Ada 4 lagi hadiah yang tidak dituntut, mungkin bukan rezeki mereka. Kalau boleh Amy nak selesaikan urusan pengeposan dalam minggu ini... tak nak simpan lama-lama hehehe. Mesti ada yang dah tak sabar nak terima hadiah masing-masing kan. 

Untuk 4 hadiah yang tidak bertuan ini Amy buka kepada semua peserta Amy Himirda Giveaway yang tidak ada dalam senarai di atas.  Caranya Amy terangkan kat bawah sekali ye...


5 kotak Tjena.

84.http://citirahayu.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html

28.http://bebyyellowshiteru.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html

14.http://bluechoralpearl.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html

100. http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html

Ada 1 lagi Kotak Tjena tidak bertuan.



1 Herbal Plus DayUse.

8. http://kupukupupurple.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html



Herbal Plus Pantyliner
35.http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway.html?m=1



2 Pelapik Gelas Panna
96.http://www.zukidin.com/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html

Ada 1 lagi Pelapik Gelas Panna tidak bertuan.



6 Set Kalas

53.http://hiphiphorray15.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015_14.htm

9. http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html

57.http://juliajamaludin.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html

74.http://mieya7882.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html

31. http://noradzwatyrokkafella.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html

Ada 1 lagi Set Kalas yang tidak bertuan.




4 Jam Rusch

81.http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html

2. http://adna2029.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html

1. http://mummyayu.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html

Ada 1 lagi Jam Rusch tidak bertuan.


Untuk 5 hadiah yang tidak bertuan ini Amy dah tak nak buat cabutan lagi dah sebab ia akan mengambil masa. 

Cara nak rebut hadiah-hadiah ini ialah tulis kat ruangan komen " Saya nak...."
Contoh ... Saya nak Kotak tjena.

Setiap hadiah akan di miliki oleh orang yang pertama tinggalkan komen. 

Syarat-syaratnya ialah 
1. Peserta Amy Hilmirda Giveaway 2015.
2. tinggalkan link penyertaan.
3. Email (arifamy@gmail.com) atau whatsapp Amy (019-2253200) nama penuh, alamat dan no tipun untuk urusan pengeposan. 

Amy harap dengan cara ini Amy dapat selesaikan pengeposan hadiah dalam minggu ni juga.


28 comments on "4 hadiah yang tidak bertuan.... sapa cepat dia dapat."
  1. saya dah email lama dah..ade dapat x sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada sis...
      nama sis ada kat atas bawah Set Kalas no 57.

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. email yg sy hntr haritu sis ada terima ke?

    ReplyDelete
  4. Sy NAK... apa2 ja yang tak bertuan lagi. hehehe *muka tak malu*

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena pilih sekarang nanti melepas hehehe.

      Delete
    2. Nak jam rucsh or rusch tu... nanti tgk jam ingat akak~ :D

      Delete
  5. Saya nak Kotak Tjena
    http://penselduabee.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  6. Saya nak Pelapik Gelas Panna (jika kotak Tjena dah ada pemenang)
    http://penselduabee.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  7. Saya nak set kalas.
    http://littlestory-in-smallworld.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  8. saya nak gak...alaaa, dah cukup 5 org ye kak?

    ReplyDelete
  9. Kotak tjena - Radhia Razali.
    maaf ye Meura Metsu... tak de link penyertaan.

    Set Kalas - Nadya Syamimi Mat

    Pelapik gelas panna dan jam rusch masih belum ada yang punya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya nak jam rusch http://artisarainbow.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html

      Delete
    2. Salam sis Amy..nak tanya, ada receive email saya tak..

      Delete
  10. saya nak jam rusch http://artisarainbow.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Pemilik jam rusch - uyu kawai

    tinggal pelapik gelas panna aje lagi

    ReplyDelete
  13. saya nak!

    Saya nak pe yg tinggal! hehe..
    dah email :)

    http://thesecretsofleonerz.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  14. hhahahah..keladi tak sempat......slmt bersegmmn ya

    ReplyDelete
  15. Pelapik gelas panna milik Yana Libra....

    tahniah kepada yang bertuah ye.

    ReplyDelete
  16. saya dah email dah pd sis sebelum tarik tutup aritu..tak tau dpt ker tak email tu...huhuhu...utk pemenang kotak Tjena no 84. harap tersenarai..

    ReplyDelete
  17. http://nuraainms.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html

    saya nak 6 Set Kalas

    ReplyDelete
  18. Saya da terima hadiah pantyliner herbal plus. tq ye..:)

    http://www.qiyasaad.blogspot.my/2016/01/hadiah-amy-hilmirda-giveaway-2015-da.html

    ReplyDelete
  19. Wah macam best je..haih dah terlambat kot nak join..huhu

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)