hilmirdadaud.blogspot.my

Hasil Kelas Seni Semalam...

| On
March 31, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Hari Rabu ada seni hari Selasa baru dapat senarai barang yang nak kena bawa, barang yang nak kena bawa agak banyak jugak. Nasiim pulak pukul 4:30 petang baru habis sekolah (sk+kafa) jadi petang tak sempat nak mencari.


Inilah hasilnya ...

Malam tu kena gi kedai ... gigih Amy keluar masuk kedai guli aje yang tak jumpa. 



Cer tengok camner dia duduk ... ni tahap ok lagi kadang-kadang dia berdiri kat belakang sofa tu satu kaki kat tempat dia duduk tu ... Sofa tu pulak jadi 2 kaki aje. Kain bawah sofa tu elok-elok koyaknya sikit aje, dia pergi tarik dah jadi macam kain skirt. 

Macam manalah tak lunyai sofa tu ... 

Nak buat cover baru ke tak ... kang kejap aje cantiknya. 
5 comments on "Hasil Kelas Seni Semalam..."
  1. Nama pun anak lelaki Amy
    Tapi pandai dia buat bunga tu cantik:)

    ReplyDelete
  2. hihi..biasa dh rmh bila ada ank2 kecik ni..
    buat la cover baru..tp pilih jenis kain.. in shaa Allah tahan

    ReplyDelete
  3. comei jgk hasilnya tuh...

    heheheh mmg pesen gtu bdk2 kak... bt cover baru msti nmpak baru nyer...

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)