hilmirdadaud.blogspot.my

Yang di tunggu dah sampai...

| On
May 05, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...
Salam Isra' & Mikraj.

Sofa yang Amy beli kat SSF 2 minggu yang lepas dah sampai.


Meja tu pinjam side table bilik Irfan kejap ... ada side table ok ke atau tak de lagi ok.

Letak dekat ngan pintu tempat untuk En Hubby pakai stoking hari-hari.



Buka pintu nampak dia... macam kesunyian aje.



Sofa putih Amy tu masih lagi belum gi hantar tukar baju. Masa homedex minggu lepas Amy tak tanya anggaran harga nak buat baju lagi, apa-apa hal tanya transport dulu.  Ada satu kedai tu nak transport utk 2 trip aje dah RM240. Itu ok lagi  ... Kedai yang kat Desa Pandan tu nak RM180 satu trip utk transport padahal Desa Pandan ngan Pudu Ulu ni dlm 4-5 km aje. 


3 comments on "Yang di tunggu dah sampai..."
  1. ada side table lah lawo kak... takla nmpak kesunyian dia duk sorang2....

    ReplyDelete
  2. cantik laa deko umah akk nk dtg beraya boleh? hahahah

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)