hilmirdadaud.blogspot.my

Deen Burger Bakar, Tampin.

| On
June 02, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Kami bertolak dari kampung en Hubby di Melaka ke kampung Amy di Serting, Negeri Sembilan dah lewat petang. Singgah di Tampin mencari kedai burger bakar.

Dah lama teringin nak makan burger bakar sejak terbaca blog kak Azlita tentang burger bakar kat Tampin tapi baru kali ni tertunai hasrat di hati.... ceh ayat hehehe.


Deen Burger Bakar

Sampai aje pekan Tampin terus guna Wase cari kedai burger bakar tu. Rupa-rupanya kedai tu terletak kat tepi jalan berdepan dgn pasaraya KK ...  dah berbanyak kali lalu situ tak pernah perasan pun. 



Deen Burger Bakar.

Nasib baik masa kami sampai tu baru ada satu keluarga jadi kami pulak yang tak tentu arah nak pilih meja hehehe. 
 Deen Burger Bakar, Tampin

Kena order makanan kat kaunter pastu tunggu makanan kat meja. Lepas makan baru bayar.

Deen Burger Bakar Tampin

Lepas order dapat nombor utk letak kat meja.

Deen Burger Bakar

Amy pilih air rootbeer aje utk semua. RM2 satu gelas ... ni nak panggil gelas ke apa ni? tapi banyaklah air tu. Sampai abis makan pun air tak abis lagi. 

Deen Burger Bakar

Amy ambik Black Paper burger. 

Sampai aje burger masing-masing tak terus makan... memikir camner nak makan burger tu, nak ngaga macam tak muat mulut.


Deen Burger Bakar

Faris, Irfan dan Nasiim ambik Cheese Burger ayam dan daging.
Selain burger Amy ada jugak ambik family snack.


Deen burger bakar

En hubby punya BBQ Lamb ... sedap jugak tapi en hubby tak berapa suka ngan sos yang meleleh-leleh tu, bila makan habis sos ngan sayurnya jatuh.

Deen Burger bakar

Kesimpulannya... sedaplah burger bakar ni. Lain kali boleh singgah lagi.  

1 comment on "Deen Burger Bakar, Tampin."

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)