hilmirdadaud.blogspot.my

Deco : Alih Sana Alih Sini ... Ruang Tamu.

| On
July 27, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera ...

Sambung lagi citer alih sana alih sini semalam.  Sebelum ni sofa putih tu duduk kat ruang tamu. Ruang tamu Amy ni kecik aje jadi boleh berangan ajelah kalau nak letak sofa yang besar-besar. 

decor, sofa putih

Sebelum sofa putih dihantar tukar baju ... 

sofa, decor

Pernah juga Amy cuba letak 2 sofa kat tepi sliding door tu tapi tak sampai sehari Amy dah alih balik. Susah nak keluar masuk balkoni. Balkoni tu tempat Amy menjemur kain jadi kalau dah jemu kain mestilah selalu nak keluar masuk.


decor,sofa

Sofa putih dah alih ke foyer dan sofa coklat tu letak kat ruang tamu pulak. Dah rasa kosong aje dah.



decor, sofa

Bila tetamu datang mulalah tak cukup tempat duduk.Terpaksalah hangkut sofa putih tu satu ke ruang ni.

Dinding belakang sofa merah tu nampak kosong pulak kan.

Amy teringin nak ruang tamu yang macam ni ... 

IKLAN SEKEJAP...

malam pertama



9 comments on "Deco : Alih Sana Alih Sini ... Ruang Tamu."
  1. cantik n kemas ruang tamu rumah akk...

    tp yg pic bwh tu ruang dia mmg besar kak...mmg sesuai laa letak sofa cengitu ;-) tp mmg cantikkkkk

    ReplyDelete
  2. Kemasnya rumah Amy akak suka
    Tpi gmbr yg last tu sngt bekenan santai dan besar

    ReplyDelete
  3. cantik je cara pemilihan perabot akak tu lagi2 yang rak2 warna putih n kertas dinding tu menampakkan ruang yg luas :)

    ReplyDelete
  4. lawanyaaaa rumah.. tringin nak hias rumah sendiri jugak..
    belom ada rezeki eheh..

    ReplyDelete
  5. Kalau nak susunatur macam gambar last tu ruang kena besar Amy
    Kalau tak sempit dan tak selesa.
    OKlah macam yg Amy buat tu kemas dan selesa.

    ReplyDelete
  6. Lawanya rumah akak :) Suka siqah tengok..

    Siqah sekarang hias rumah sewa je. Nak ada rumah sendiri, takde rezeki lagi. Rumah sewa pun kenalah hias jugak kan.. Hehe. Suka sofa merah akak 😍

    ReplyDelete
  7. sukanya tgk susun atur umah amy... KEMAS!
    Berangan jugak nak ada rumah cantik macam Amy :)
    Saya mmg fail bab interior design ni.. hihihi

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)