hilmirdadaud.blogspot.my

Cuti Merdeka ...

| On
August 31, 2016
 Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Puas Amy tenung gambar dalam post ni mencari ayat pembuka kata yang sesuai tapi tak muncul-muncul. Walaupun mata dah kecik tapi hati ni nak juga buat n3 untuk hari terakhir bulan ogos ni. 


 Kami ke Pavilion pagi tadi untuk hantar jam Nasiim yang tak sampai dua bulan beli dah rosak. Sebelum balik sempat mengopi kat JCo.



Ingat nak balik tapi menyimpang pulak ke KLCC. Tempat tuju Machines. Bukan nak membeli tau. Nak bertanya tentang laptop Amy ni yang dah start nak minta duit. Sambil tu cuci mata tengok Apple Watch. 




Satu kemestian bila dah menyinggah sini.



Sebelum balik singgah Kinokuniya dulu. 

Sekianlah sudah kisah cuti Merdeka kami hari ini. 



3 comments on "Cuti Merdeka ..."
  1. At least jenjalan 😊😊 mek kluar cari durian je kat sini 😂

    ReplyDelete
  2. best jejalan pi klcc tuh... lama betul tak jejak kaki kt situ kak....
    mls nk pi time cuti2 sbb compom penuh sesak situ

    ReplyDelete
  3. mesti sesak kan cuti2..huhu..tak sanggup nak redah..

    kak, jom join GA pertama saya :)
    http://thesecretsofleonerz.blogspot.my/2016/08/august-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)