hilmirdadaud.blogspot.my

Lovise V1 Feminine Spray ... Spray-Spray aje.

| On
August 22, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Kawan-kawan Amy semuanya dah up date dah citer pasal Lovise V1 Feminine Spray, produk Bio Greeno yang terbaru tapi Amy baru ni lah nak up date... hehehe.
Sebelum ni kalau produk wanita seperti pad, jamu, slimming product, skincare mesti macam goreng pisang kan ... Lovise V1 ni pun sama, siap pre order lagi.

lovise

"FEMININE HYGIENE SPRAY PERTAMA DI MALAYSIA"

lovise v1


Testimoni Pengguna Lovise V1
lovise


Mesti ramai pernah alami masalah ini kan???
~ Miss V berbau sebab berpeluh, badan besar atau apa saja sebablah.
~ Sering gatal terutama ketika period
~ Keputihan yang melampau
.
Bab hubungan 'sensasi' bersama suami???
~ Sakit atau pedih ketika bersama
~ Kurang ghairah
~ Cepat kering
.
Dah lama masalah ni, tapi tak jumpa penyelesaiannya???
Dah cuba macam² jenis cara tapi tak selesai juga???
.

NAH! INI YANG PERLUKAN
.



Meh sini nak share tentang revolusi penjagaan Miss V dengan LOVISE?

.
Apa itu LOVISE?
Produk semburan penjagaan bahagian intim wanita(Miss V), yang diperkaya dengan herba pilihan terbaik dan silika (anti-oksidan) untuk meningkat kualiti Miss V dan mengembalikankeyakinan wanita setiap masa.
.
RAMUAN yang terbaik dan terbukti.
1. Comfrey - herba yang terbaik sebagai anti-bakteria, mencegah jangkitan bakteria terutama sewaktu di tandas
2. Cnidum - herba yang terbaik membantu menghilangkan keputihan dan keputihan.
3. Houttuynia - herba yang terbaik membantu meningkatkan daya kemutan, masalah jangkitan pada Miss V seperti vaginitis dan servisitis.
4. Silika - mineral terbaik sebagai anti-oksidan meningkatkan daya elastik Miss V dan bertindak sebagai pertahanan kepada ancaman bakteria.
.

Dengan kajian yang teliti dan kaji selidik serta testimoni yang mantap, maka Lovise dapat memberi manfaat seperti berikut:
>> Membasmi jangkitan bakteria di bahagian Miss V.
>> Menguatkan otot kemutan dan daya elastik Miss V - 'ketat'
>> Menyelesaikan masalah kegatalan dan keputihan.  
>> Membersih bahagian luar secara  efektif. 
>> Dapat meningkatkan kemesraan ketika 'bersama' suami.  
>> Dapat membantu menghilangkan bau yang kurang enak secara efektif. 
>> Dapat mengatasi masalah kencing tidak lawas
>>Membantu membersih vagina apabila berlaku keguguran dan pra-natal serta selepas bersalin dengan berkesan 
.

lovise

Kenapa MESTI guna LOVISE?

1. Mudah digunakan - hanya spray, tak perlu makan, tak yah telan, tak yah sapu dan tak payah insert2
2. Dijamin suci - 100% semulajadi dan tanpa alkohol
3. Bau yang menyegarkan 
4. Tidak perlu basuh
5. Tidak melekit - cepat meresap pada kulit
6. Anak dara pun boleh pakai untuk beri 100% kebersihan dan mencegah masalah miss V dari awal.
.
Jadi, takkan nak tunggu lagi kalau dah ada LOVISE yang begitu berfaedah kepada semua?
.
NAK JAGA MISS V DENGAN TIP TOP BUKAN LAGI MASALAH!!!

Harga Lovise V1(10m) - tidak termasuk pos.
RM88

Amy- Whatsapp 0192253200
.
3 comments on "Lovise V1 Feminine Spray ... Spray-Spray aje."

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)