hilmirdadaud.blogspot.my

Petang Semalam ...

| On
August 22, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera ...

Borang kuning dah datang lagi tu maksudnya .... duit lagi. Tak pelah untuk masa depan anak-anak. 


Petang semalam seperti petang Ahad yang sebelum-sebelum ni kami sekeluarga ke British Counsil lagi.


Kami sampai awal sikit jadi sempatlah en hubby gi bayar utk next term punya course. 

Dah petang ni biasalah kan... mata tu rasa berat aje. Sempat Faris lelap sekejap.









Waktu rehat masing-masing ada makanan. Pertama kali datang Amy tak bawa.... tak tau yang mereka bawa makanan untuk waktu rehat. Kesian pulak kat budak bertiga tu tengok kawan-kawan makan. 
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)