hilmirdadaud.blogspot.my

Ubat nenek.

| On
August 16, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera ...


Dulu bila nenek balik dari hospital aje sebeban ubat dibekalkan doktor. Sejak doktor kata jantung nenek dah ok terus kurang banyak dah bekalan ubat tu.




Blog Amy ni masih bersepah lagi. Tetiba nak tukar template yang lebih simple lagi... heheh.
6 comments on "Ubat nenek."
  1. teringat kat arwah mak mertua.. die pnye ubt penuh 1 tupperware sederhana besar.. seram tgok ubat byk.. hihi

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah dh makin kurang...
    dulu masa aiyan mule2 4 jns ubat lama2 kurang jd 2 lps operate trs dh benti mkn ubat

    ReplyDelete
  3. humm banyak nya nenek kena makan ubat :(

    ReplyDelete
  4. Kak Amy...! Cantik, smart dan simple blog awak.. Sama macam Reen. Kite geng. Hihihi 😜

    Template yg Reen guna skrg, template ke dua Reen beli kat Etsy. Hihihi itu pun masih tetap tak puas hati hahahaa lepas edit, baru lega dan puas. 😍

    ReplyDelete
  5. ini kes tak tahan tengok reen punya bloglah ni, heheh.

    ReplyDelete
  6. simple but nice template akak ne :)

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)