hilmirdadaud.blogspot.my

Dia Dah Start Dahhh ...

| On
September 02, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera ...

Dekat 5 tahun dah usia laptop Amy ni baru skang dia start buat perangai.


Sebelum ni sound dia aje yang dah tak best. Kalau volume dia kuat bunyi macam speaker tu dah pecah. 

Tadi track pad dia pulak buat perangai sekejap. Ingatkan kalau guna mouse dia ok tapi tak jugak. Bila Amy tengah taip dia sesuka hati delate lah, select all lah, pi buka window lain lah pendek kata sesuka hati dia aje dia nak buat apa. Sebelum ni pernah jadi juga sekejap pastu dah ok. Semalam Amy update software  dia jadi balik. 

Sekarang dah ok dah. Amy tak taulah demam apa laptop Amy ni. Nak tak nak esok lusa kena jugak hantar jumpa doktor dia .... cek apa yang tak kena.
6 comments on "Dia Dah Start Dahhh ..."
  1. Dah mula demamlah tu Amy - maklumlah dah 5 tahun mulalah bagi hint nak minta tuan dia cari yg baru..

    ReplyDelete
  2. Kak Amy.. tu tandanya akk dah kena mula survey lappy baru. :p

    ReplyDelete
  3. Ke kena virus ? Cam baru je lg 5tahun laptop tu.

    ReplyDelete
  4. update software & cek for viruses..mcm tanda2 virus pun ada. :)

    ReplyDelete
  5. dah 5 tahun? lama jugak tu, boleh tukar baru dah hehe

    ReplyDelete
  6. minta tukar baru kot kak... tak pun saja2 nk suh akak rehatkan dia kejap

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)