hilmirdadaud.blogspot.my

Grading Tae Kwan Do

| On
September 10, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Hari ni pukul 8 pagi dah pergi grading. Tak ramai yang datang mungkin mereka dah balik kampung untuk Hari Raya Aidiladha kot.

Grading tae kwan do

Faris, Irfan dan Nasiim kali ni kat belakang, selalu kat depan. 

Grading Tae kwan do untuk SKSBU, SMKSBU dan SKSBS di adakan pada hari Selasa di SKSBU dan Hari Sabtu di SKSBS, jadi sapa yang tak boleh datang hari Selasa boleh datang hari Sabtu macam kami.



Kena beli belt green 2 pulak lepas ni. 3 orang budak 3 belt kaler yang sama. Kat rumah belt white, yellow 1, yellow 2 dan skang green 1 ada 3 setiap satu kaler. Amy ingat nak bagi aje pada sapa-sapa yang nak, tinggalkan satu set aje.
3 comments on "Grading Tae Kwan Do"

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)