hilmirdadaud.blogspot.my

Hadiah Book GA by Abam Kie Dah Sampai.

| On
September 22, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Petang semalam tetiba en poslaju terpacul depan pintu. Buku yang Shahida Mohamed poskan tu dah sampai rupanya. Amy terlupa nak cek tracking number sebenarnya. Nasib baiklah Amy tak keluar lagi ambil Nasiim dari sekolah.


Inilah dia hadiah Book GA by Abam Kie n Friend yang di sponser oleh Shahida mohamed.




Macam tau-tau aje Amy suka citer-citer yang macam ni ... heheh. Amy suka sangat. Terima Kasih kepada Abam Kie dan Shahida.

5 comments on "Hadiah Book GA by Abam Kie Dah Sampai."
  1. Tahniah Amy
    Lepas ni jgn asyik dgn buku sampai ada yang hangit kat dapur hihi...

    ReplyDelete
  2. tahniah! nanti boleh lah tulis review buku ni ;)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Buku dah sanpau..selamat membaca ya... lain kali join la GA yg abam kie anjurkan ...orait?

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)