hilmirdadaud.blogspot.my

Pergi Tengok Kereta Tukar Tayar.

| On
September 10, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...



Hari ni first time bawa anak-anak pegi pergi tukar tayar kereta. Mula-mula macam excitedlah sebab banyak benda yang tak pernah jumpa tapi lepas tu si Nasiim mula buat perangai.

3 comments on "Pergi Tengok Kereta Tukar Tayar."
  1. waalaikumsalam kak. hihi. bebdak memang xle dok diam kan :D

    ReplyDelete
  2. Hihi. Lambat jugak tukar tyr ni..

    ReplyDelete
  3. Nak cari tayar? Cuba website https://mytayar.com

    Ada banyak kedai di Klang Valley yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar. Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.

    Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.

    Kita akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)