hilmirdadaud.blogspot.my

Tetiba "Please prove you're not a robot".

| On
September 14, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Hari Ahad lepas masa Amy nak publish post yang kedua tetiba dia keluar benda ni.


Baru dua post... bukannya banyak pun tapi dia keluar "Please prove you're not a robot. Ingatkan tu aje rupanya bila Amy publish post yang ini pada hari yang sama, langsung tak boleh. 
Pernah tak terjadi macam ni? Sebelum-sebelum ni ok aje. Amy rasa Amy tak usik apa-apa kat bahagian setting. Musykil betul.
2 comments on "Tetiba "Please prove you're not a robot"."
  1. Entahlah Amy sebab kakak tak pernah kena pulak
    harap-harap janganlah sebab kakak bab IT ni memang fail.

    ReplyDelete
  2. Pernah jugak berlaku mcm tu tapi kalau kita komen blog oranglah....kalau kat blog sendiri tak de pulak

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)