hilmirdadaud.blogspot.my

Anak-Anak.

| On
October 18, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Kebelakangan ni 'mood' nak 'mengupdate' blog tak berapa sangat. Amy ni memang macam ni, kalau ada yang merunsingkan fikiran rasa macam nak buat tu tak kena nak buat ni pun rasa tak kena. Alhamdulillah, masalah dah selesai Amy pun dah mula mengadap komputer balik... heheh.


Setiap hari macam ni lah. Meja nilah tempat makan, meja ni tempat buat homework tapi skang dah tambah satu lagi.... tempat bertukang. Mamanya hanya boleh geleng kepala aje, dalam hati "habislah meja aku". Nak marah pun tak boleh jugak, rumah kecik tak de tempat lain nak buat. Kalau buat kat lantai nanti bunyi ketuk mengetuk tu orang bawah komplain. 




Hari Ahad lepas sebelum ke British Counsil kami menyinggah dulu ke Kinokuniya dan lepas tu ke kedai alatan sukan. Dah 7 tahun duduk kat rumah ni tapi tak pernah lagi menggunakan gelangan squash tu, rasa macam rugi pulak. Jadi kami pun pergilah membeli racket squash yang murah + beginner. Nanti bolehlah si Irfan dan si Faris belajar main squash. Ayahnya pun bolehlah tumpang sekaki.


Budak bertuah ni pulak orang sibuk tengok racket dia relax aje baca buku yang dia beli kat Kinokuniya tu kat situ.

13 comments on "Anak-Anak."
  1. Nice blog, salam perkenalan from blogger Indonesia

    Regards
    Budy | Travelling Addict
    www.travellingaddict.com

    ReplyDelete
  2. Samalah kakak pun Amy
    Kalau ada yg kurang selesa dalam tugasan harian blog pun akan terabailah

    Baguslah dpt exercise sambil boleh improve skill main squash.

    ReplyDelete
  3. Pecah geran kakak buat semua engaged lawyer dan surveyor yg buat
    Utk tanah tu kakak bayar RM8K dari mula sampai siap.

    ReplyDelete
  4. samalah pasal meja tu. itulah meja makan, itulah meja study. hihi

    ReplyDelete
  5. Janji anak-anak happy. Dapat buat ape yg die minat. Heheh...

    ReplyDelete
  6. heheheh itu namanya meja pelbagai guna ye kak...

    ReplyDelete
  7. anak akak sama mcm adik saya yg umur 10 tahun ni. Kalau dapat buku tak kira tempat dia akan baca. hehe

    ReplyDelete
  8. Sebelumnya salam kenal mba. Ini kunjung perdana saya. Salam kenal blogger indonesia.

    http://www.imronfhatoni.ga

    ReplyDelete
  9. Tak sabar nak baca kak.. Itu yg port situ pun jadi. Hihihi ;p

    ReplyDelete
  10. masa-masa begini, diorng memang perlukan support dari parents...sel-sel otak berhubung hehe

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)