hilmirdadaud.blogspot.my

Innisfree Mask ... rambang mata.

| On
October 10, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Setiap kali lalu kedai Innisfree ni Amy nampak ramai orang beratur nak bayar. Tak kiralah kat KLCC ke kat Pavilion ke sama aje. Kebetulan masa Amy gi ambik cik lappy kat KLCC, kedai Innisfree ni lengang sikit. Amy pun apa lagi tak melepaskan peluanglah terus masuk kedai tu dan siasat apasal kedai tu ramai aje orang. Macam polis pulak... hahaha.


hilmirdadaud.blogspot.my

Masuk aje kedai tu terus nampak mask. Huyoooo ada macam-macam. Rambang mata. Yang paling murah RM4, Amy ambik strawberry, rose, timun dan manuka honey. Jadilah. 

Masa Amy pilih mask barisan nak bayar tu dah panjang. Amy pun cepat-cepat beratur tak sempat nak siasat barang lain. Yang Amy perasan dia tulis produk dari Jeju. Tu aje. Beratur pun lama rasa macam tak jadi beli aje
Rupanya ada yang masa bayar tu diorang join member sekali. Amy nampak yg join member tu dapat macam-macam free gift. Amy tak join pun.. tak kuasa nak tunggu lagi rasa nak cepat keluar aje.
12 comments on "Innisfree Mask ... rambang mata."
  1. bestnya... tak penah pakai jenama tuh tp ada kwn penah bg masa pi korea dulu mmg best

    ReplyDelete
  2. Tak pernah tau kewujudan brand ni. Hahah! lagi best. Tapi yang kalau from Korea tuh macam syok ajer. Ade gak beli mask kat KOREA dulus. Ade lagi stok sebab sayang nak pakai. Walhal ade jer juai kat MALAYSIA. Kalau pakai memang best jer rase. Sejukkk gitu. Hehehe..

    ReplyDelete
  3. Bukan mulut aje nak rasa berbagai perisa ye Amy
    Muka pun nak rasa macam-macam perisa:)

    ReplyDelete
  4. wah dari jeju tu..nanti boleh lah review ye sis ;)

    ReplyDelete
  5. Macam-macam perisa ada nak taruk kat muka naaa.. ^_^
    Bila nak mencubanya entahlah..

    ReplyDelete
  6. Yang penting, wangi tak kak? Hihihii Terasa sejuk pun best juga. Segar

    ReplyDelete
  7. wah okay tak mask dia pas pakai ? kat penang tak pastilah boleh jumpa tak innisfree :(
    https://mellyacrayola.blogspot.my

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)