hilmirdadaud.blogspot.my

Mary Kay ... Starter Kit Box Punyalah Besar.

| On
October 07, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Minggu lepas Amy ada citer tentang Amy cuba produk Mary Kay kan tapi Amy tak citer pulak pasal Amy beli barangan dia. Amy join member untuk starter kit dia yang ada macam-macam tu. 

Hari Selasa lepas courier datang hantar kotak punyalah besar. Terkujat sekejap. Tak sangka kotak besar macam tu. Ingatkan dia hantar starter kit + barang yang Amy beli. Rupanya dalam tu starter kit aje.

hilmirdadaud.blogspot.my

Bila Amy buka kotak tu nampak ada beg besar aje tapi bila buka beg tu ada macam-macam. Boleh tak bayangkan betapa besarnya beg tu. Dalam katalog nampak macam handbeg saiz biasa. Bagus jugak besar macam tu boleh letak telekung dan barang lain.

Amy join member bukanlah sebab nak berniaga tapi nak kan diskaun 30% dan kat dalam starter kit ada facial wash dan moisturizer yang Amy nak tu. Kalau hitung balik harga 2 barang yang Amy nak tu aje kalau non member price dah RM2++. Kalau join member ni tak sampai banyak tu dah dapat 2 barang ni. 


hilmirdadaud.blogspot.my

Selain facial wash dan moisturizer kat dalam tu ada 2 liquid foundation, night solution sample, lipstick sample dan moisture renewing gel mask sample.

hilmirdadaud.blogspot.my

Kiranya berbaloilah Amy join member ni. 
12 comments on "Mary Kay ... Starter Kit Box Punyalah Besar."
  1. Bag Kak Amy cantik! Reen punya warna pink. Hihihi Lama dah tak active MK..

    ReplyDelete
  2. Mcm berminat la amy :) bnyk gilosss

    ReplyDelete
  3. Pergh!! Memang berbaloi...
    Beg tu pun cantik..

    ReplyDelete
  4. Lawo lah bag tuh. Stylo. And oh my!!! banyaknyer barang-barang dalam tuh. Selamat menjadi pengguna MK yer Amy. Moga lebih plowless dan cantik. :)

    ReplyDelete
  5. okay tak ek Mary Kay? Banyak orang jual skarang ehehe

    ReplyDelete
  6. adik dana pakai barang mary kay kak.,.. baru jgk dia pakai

    ReplyDelete
  7. Kiranya beli brng rm200 ke atas trs blh jadi agent ye,ok gak tu... HB tu cantik nmpk elegant kot...;-)

    ReplyDelete
  8. Salam...brape rm kalo nk join member tu..sy dah guna produk mary kay xsampai sebulan..kalo jadi member mcm lebih berbaloi..

    ReplyDelete
  9. Salam...brape rm kalo nk join member tu..sy dah guna produk mary kay xsampai sebulan..kalo jadi member mcm lebih berbaloi..

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)