hilmirdadaud.blogspot.my

Wattpad.. Baca Novel Kat Telifon Aje.

| On
October 08, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Amy sebenarnya malas nak pergi kedai buku terutamanya Kinokuniya. Kalau dah ke sana mesti rambang mata rasa macam tak cukup satu buku. Harga pulak lagi tebal buku lagilah mahal.


BEASTY - [A Wattpad Trailer]
Ada novel yang mempunyai lagu atau video pendek kat atas dia. Jangan ingat movie aje ada. Kalau rasa nak dengar sambil baca tu boleh tekan 'play' aje.

Mungkin ramai yang dah pasal tahu Wattpad tapi macam biasalah, Amy ni ketinggalan sikit... heheh. Ada banyak tempat lain yang boleh baca buku online free tapi Amy install wattpad ni sebab kat Appstore tu dia yang kat atas sekali.

Sekarang ni Amy baca novel kat tipun aje, senang. Tak payah pergi kedai  + selamat duit aku... hahaha. 


Ada banyak buku kat sini... pilih aje ikut 'genres' yang suka dan simpan kat library atau kat kita punya reading list. 



Kat sini memang banyak citer ala-ala mengarut aka dongeng yang Amy suka tu. Bagi Amy citer-citer yang macam tu tak menyakitkan hati dan Amy pun tak 'emo'.



Kalau nak baca kat komputer, pergi aje wattpad.com tu. Tulisan pun nampak lagi besar... heheh.



7 comments on "Wattpad.. Baca Novel Kat Telifon Aje."
  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Reen suka baca buku yang dah complete dalam Wattlad.. Kalau belum, selalunya reen lupa previous chapter. Kui kui kui

    ReplyDelete
  3. Salam BW dari Diari Dandelion,
    Zaman sekarang ni, semua benda kat hujung jari je kan?
    ^_^

    ReplyDelete
  4. Wow! Ade novel mlayu tak? Bgus ni

    ReplyDelete
  5. Selamat malam Amy
    Sekarang ni pilihan banyak di ujung jari je kan
    Lebih save dan tk perlu keluar jauh2
    Ye dak

    ReplyDelete
  6. rajin hadap je dgn baca...kalu sy mmg x laaa game je laa yg dilayan hahahah

    ReplyDelete
  7. Novel BM xde kn, cikna hantu novel

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)