hilmirdadaud.blogspot.my

Calon pengawas SKSBU.

| On
November 09, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Semalam Faris bawa balik sekali 2 surat pencalonan pengawas. Alhamdulillah, walaupun baru dicalonkan sekurang-kurangnya dia diberi peluang.


Sekarang ni temuduga pengawas dah macam temuduga nak minta kerja, punyalah banyak sesi. Yang tak bestnya temuduga pengawas sekolah kebangsaan dengan temuduga pengawas sekolah KAFA bertembung pada hari Khamis. Temuduga sek. keb habis pukul 3:30 petang tapi sekolah KAFA punya dah start pukul 3.

Pukul 8 pagi ni dia dia ada sesi ujian bertulis, Amy doakan semoga dia berjaya.
9 comments on "Calon pengawas SKSBU."
  1. alhamdulillah.. ada bakat kepimpinan si faris tu ya.. hee~ tak pe la.. lentur buluh sementara masih rebung.. semoga faris menjadi anak yang soleh dan sentiasa memberi ketenangan..

    ReplyDelete
  2. Sekolah anak kakak tak ada pulak temuduga
    Semua cikgu yg lantik. Senang sikit Amy
    Yelah... budak sekarang semuanya berkebolehan itu yg kena temuduga agaknya..

    ReplyDelete
  3. wah bertemu duga bagai ..all the best dik!

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah. tapi sies kene temuduga? wow, melatih dari awal skang ni. bgus.

    ReplyDelete
  5. Sekarang nak jadi pengawas kena temuduga dulu kak amy? Erk

    ReplyDelete
  6. wahh..banyak betul temuduganya ya kak Amy. tu la skrg ni semua kena iv dulu nak kasi tapis2 maybe sbb banyak persaingan tu :)

    ReplyDelete
  7. bgs jg cr mcm ni at least dia ada pengalaman di interview...

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)