hilmirdadaud.blogspot.my

Cerita hari ini..

| On
November 11, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...



Amy ternampak gambar baju tu kat iklan FB. Macam comel pulak kalau budak bertiga tu pakai kan. 




Tahun ni Amy terpaksa beli 2 buku teks baru untuk ganti buku teks Nasiim yang hilang. Amy dah suruh dah dia clearkan locker,  pergi cek bawah-bawah meja dan tanya kawan kalau ada yang terambik tapi tak jumpa jugak.
 Bila dah pulangkan dan dah dapat buku baru barulah ada yang nak pulangkan buku-buku yang hilang tu. Geram pulak rasanya. Amy bukanlah nak salahkan budak-budak tu, budak kecik faham-faham ajelah. 


Semalam Nasiim pulak bawa balik surat temuduga untuk pegawas pusat sumber. Ingatkan pengawas aje yang ada temuduga, Pengawas Pusat sumber pun kena temuduga jugak ke?.

Nasiim tu baru tahun 2, buat karangan pun.... faham-faham ajelah, Amy tak taulah apa yang dia jawab nanti. Amy doakan semoga dia dipermudahkan menjawab soalan yang diberikan.
4 comments on "Cerita hari ini.."
  1. wahhhh siap temuduga lagi...seigt sy zaman sy dulu x de temuduga2 ni...cikgu plh trs... tp sblm tu cikgu mmg da pantau kelakuan anak murid dia dulu...layak ke tak jd pengawas ;-)

    ReplyDelete
  2. moga di permudhkan.. baju tu comel sis.. sweet jak kalau pone family pakai

    ReplyDelete
  3. Yelah... t-shirt tu menarik quotes yg dipaparkan
    Adik jugalah yg selalu selamat ye. Abg Ngah yg tersepit:)
    Abg long untunglah jadi tukang buat rules hihi..

    ReplyDelete
  4. wahh..ada temuduga ye? sy dulu jadi pengawasa pusat sumber takde lak interview..hehe

    yang tak best skolah asrama, lepas prep malam kena tutup library..tu serammmmm..huhu

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)