hilmirdadaud.blogspot.my

Naik Train...

| On
December 05, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Semalam Amy ke Jakel, Kuala Lumpur naik LRT. Dah lama tak naik LRT, kali terakhir masa bawa Irfan buat IC kat Pudu Central tahun lepas. Amy pergi seorang aje ... kalau naik LRT jimat masa dan duit minyak. Tau ajelah KL tu dengan 'jem' tak dapat dipisahkan.


LRT sentul Timur

Banyak betul perbezaan train baru dengan train yang last Amy naik dulu.


LRT Sentul Timur



Dah lama tak pergi sini. Amy lalu ajelah tak singgah pun.


Baru pukul 11 lebih tapi Jakel tu dah penuh dah. hajat Amy kesana nak beli tudung dan baju. Lama dah tak beli baju. Baju Amy sekarang banyak yang dah mengecik 😬😬😬.

Saja pergi sorang sebab kalau bawa anak-anak rasa macam tak tenteram nak pilih baju, rasa macam nak cepat balik aje. 





Hari ni rasa macam nak demam pulak. Kalau boleh nak baring aje. 
7 comments on "Naik Train..."
  1. Amy ni... balik shopping penat sangat sampai macam nak demam tu.
    Harap tak berlarutan. Tak pun baik terus jumpa doktorlah..

    ReplyDelete
  2. banyak memborong ke kak sampai rasa nk demam tuh...

    kalau dana lah, tak berani naik lrt sorang2... lagi2 dh lama tak naik lrt tuh... tkt sesat hahahah

    ReplyDelete
  3. wah meborong sgt smpai nk demam.. fuhh rindu nya nk naik train

    ReplyDelete
  4. busyra masa study dulu ja pernah naik train. tu pun dalam 2 , 3 kali ja. hehe

    ReplyDelete
  5. shopping raya ke kak smpi demam2 ni...

    ReplyDelete
  6. wah wah wah, sekali sekala shopping apa salahnya kan hehe

    ReplyDelete
  7. Walaupun nak demam, semangat shopping masih ada ye kak :) Dah kalau namanya perempuan. Hihi. Hope akak sihat je skrg :)

    Btw, akak tukar blog template ke? Lawa dan kemas. Siqah suka :)

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)