hilmirdadaud.blogspot.my

Percutian di Port Dickson - Makan Malam

| On
December 15, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Dah berjam berendam perut pun lapar + kulit dah terbakar... heheh, kami pun balik ke bilik. Lepas solat Asar kami pun keluarlah mencari makanan. 

percutian di Port Dickson

Masa ke Teluk Kemang nampak kedai Cendol Bakar, rasa macam teringinlah pulak. Kami sampai sana pukul 5 Petang tapi malangnya cendul dah abis...hampa 😭.


percutian di Port Dickson

Kenalah cari kedai makan lain. Ingat nak pergi fast food tapi nampak pulak kedai Embok Village. Malam sebelum tu kedai tu nampak penuh macam tak muat-muat jadi kami pun singgahlah kat situ.


percutian di Port Dickson

Pelangan masih belum ramai lagi.


percutian di Port Dickson

Kedai ni cantik. Amy suka dekorasi kedai ni.

percutian di Port Dickson


percutian di Port Dickson

Nasib baik makanan cepat sampai. Risau jugak terlewat Maghrib.

Bila perut dah kelaparan, makanan sampai aje baca doa terus ngap tak ingat dah nak ambik gambar. Kalau mak mertua duduk kat meja sebelah pun tak perasan...heheh.





percutian di Port Dickson

Nilah aktiviti malam-malam budak berdua ni. Mula-mula main lepas tu diorang gaduh, ada aje yang tak kena. Siaran tv kat bilik serupa macam tak ada aje. 


7 comments on "Percutian di Port Dickson - Makan Malam"
  1. Adik beradik ni walau gaduh macam mana pun berbaik semula Amy
    Air dicincang tak akan putus. Masih bebudak lagi tu:)

    ReplyDelete
  2. waa.. bestnye !! lama tak lepak port dickson.. hee~

    ReplyDelete
  3. sebelum nak check in mana-ii tempat kat PD..baik survey dulu.. hi hi hi..
    selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  4. jelesnya tgk akak ni bercuti.. tak sngka PD pun tempat best2

    ReplyDelete
  5. Menariklah Embok Village. Kalau ke PD, tak tahu nanye nak makan kat mana..

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)