hilmirdadaud.blogspot.my

Hari Rabu Lepas.

| On
January 27, 2017
Assalammulaikum dan Salam Sejahtera...


d'alamanda

Kejadian hari Rabu lepas betul-betul dekat pondok Pak Guard di gate nak masuk parking rumah Amy. En hubby kata masa dia nak hantar anak-anak ke sekolah lagi dah ada kereta tu kat situ.

Biasa tengok keadaan macam tu dalam tv aje. Amy rasa driver dia mabuk kot. Nasib baiklah kereta tu kat situ aje. Masa Amy lalu kat situ... takut jugak, buatnya kereta tu tetiba bergerak. Kebetulan kat bawah tu main road, kereta memang sentiasa banyak aje. 

Ada seorang guard yang jaga kereta tu tapi guard tu pun Amy tengok macam tak tentu arah aje.
3 comments on "Hari Rabu Lepas."
  1. Ya Allah. takutnya tngok. skit lagi nak jatuh tu,

    ReplyDelete
  2. Mabuk betul tu. Kalau yg waras takdenya nk park merc gitu kan ;) tapi membahayakan org lain jugak la

    ReplyDelete
  3. membahayakan org sekeliling je

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)