hilmirdadaud.blogspot.my

Banyaknya Kereta Pagi Ini.

| On
February 24, 2017
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...


 Hari ni pepagi lagi dah bising dengan bunyi hon kereta. Pelik pulak, selalu senyap aje. Jengah kat balkoni rupanya... banyaknya kereta. Yang nak parking lain yang nak jalan lain. 

kereta, PGRM

Amy tak taulah ada acara apa kat PGRM tu tapi setiap kali ada acara mesti keliling rumah Amy ni penuh dengan kereta. Nak pulak kalau ada seminar DAO, sampai hari Ahadlah penuh dengan kereta.

Parking pelawat kat bawah rumah Amy ni mesti penuh. Sebelum ni ada jugak yang parking dalam kawasan rumah Amy ni, sekali bersusun yang kena kunci tayar.

Yang paling tak best, hari Jumaat sesi persekolahan habis pukul 12 dan 12:30 tengahhari, ada 4 buah sekolah kat situ. Diorang pulak parking sampai ke sekolah. Parking lot untuk ibu bapa pun diorang guna... dah lah bila nak ambil anak-anak ibu bapa tak de tempat nak parking kereta. Bila kereta tu penuh kat jalan dahlah jalan kat situ jem.


why muslim wearing hijab

Jawapan yang bijak. 

Mesti dah ramai yang dapat whatsapp benda ni kan. Saja nak memanjangkan post hari ni... Amy tepek kan di sini.
5 comments on "Banyaknya Kereta Pagi Ini."
  1. kirenye rumah akak terletak kat kawasan yang startegik laa ek.. tu yang jam selalu..

    ReplyDelete
  2. Cantik jawapan diberikan olehnya kan Amy
    Memang sebenarnya yg terdedah itulah yg terkebelakang
    Dulu org nomad mana pakai baju. Padan muka yg komen baru tahu org tu intelligent ke tak:)

    ReplyDelete
  3. Mesti rimas kan kak bila nak parking tu. sabar jelah kak.

    ReplyDelete
  4. blh membahayakan budak skola tu, ada potensi senang nak diculik

    ReplyDelete
  5. hari ni g keje hangin satu badan. x tau laa apa punca tetiba jammed lbh 5km. smpi je kat puncanya 1 habuk pun x de grrrrr merah attandence sy hari gerammmmm sgtttttt


    btw, sy setuju sgt dgn pandangan wanita ni. salute!

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)