hilmirdadaud.blogspot.my

FM Dari London ...Terima Kasih Daun Keladi.

| On
February 26, 2017
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Rumah Amy ni blok lain peti surat pulak kat blog lain tu yang sebulan sekali dua aje pergi jengguk peti surat tu.. heheh.

terima kasih

Berdasarkan timbunan surat kat dalam peti tu Amy rasa dah dua tiga hari sampul pos ekspres ni sampai.

Terima kasih Anies kerana sudi poskan Amy FM dari London ni. Bukan senang nak dapat ni. Kalau nak tunggu pergi sana... entah bilalah kan. 

Amy suka singgah blog Anies baca citer JJCM dia. Tak dapat pergi ... dapat baca dan tengok gambar pun jadilah kan..😀.



Terima kasih

Alhamdulillah, bertambah dah koleksi FM kat peti sejuk tu. 

Bebelan sendiri: Anies dah update banyak tempat dah. Aku ni pulak entah bilalah nak habiskan citer kat spain tu, dah bertahun dah...😓
7 comments on "FM Dari London ...Terima Kasih Daun Keladi."
  1. wahh bnyaknya..lawa, unni bnyk koleksi tp kejap je budak2 kat umah rosakkan..hihih

    ReplyDelete
  2. Betul kak. Asyik baca JJCM Kak Anies je, giliran kita jalan2 sendiri bila pulak agaknya. Hihi

    ReplyDelete
  3. bila budak2 mai rumah,mmg dorg akan kacau fm kat peti sejuk 😒 sampai terbelah dua, sabar ja la

    ReplyDelete
  4. tahniah!! tak sempat lg nk baca entri cuti2 anies. phew !

    ReplyDelete
  5. Mak oiiii jauh betul jejak FM dia.. Bestnyeeeee...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah smpi jg...

    hati2 kak...senget da peti ais tu dgn fm semata hehehehhe

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)