hilmirdadaud.blogspot.my

Tempahan Sandwich Untuk Pelbagai Majlis.

| On
February 13, 2017
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera..

Ada tak pengemar sandwich yang singgah di sini?. Hari ni Amy nak promote sandwich sahabat satu kelas Amy masa sekolah menengah dulu. Ramai sahabat Amy yang repeat order. Selain untuk makan sendiri, diorang selalu jugak order untuk majlis dan makan-makan di pejabat. 


tempahan sandwich

Jika ada yang teringin nak makan sandwich tapi sibuk... tak sempat nak buat sendiri atau tak sempat nak turun lunch bolehlah tempah kat Enai. Dia juga ambil tempahan sandwich untuk pelbagai majlis.


Buat masa sekarang ada dua jenis sandwich yang boleh ditempah iaitu sandwich telor dan sandwich tuna. 


Sandwich untuk di order

Kawan Amy ni tinggal di Teluk Panglima Garang dan Cod ke Shah Alam, Kemuning, Putrajaya dan Subang.

Jika ada yang berminat nak buat tempahan bolehlah hubungi:

Enai : 012-933 5190.




4 comments on "Tempahan Sandwich Untuk Pelbagai Majlis. "
  1. sedapnya.. nmpak berselera sngt. kalau duduk dekat dh tempah dh ni..

    ReplyDelete
  2. mesti mabeles ni kalu x smpi repeat2 order ni ;-)

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)