hilmirdadaud.blogspot.my

Asyik Hilang Aje...

| On
April 05, 2017
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...


Hari ni kali BlogList Amy asyik hilang. Dah beberapa kali Amy masukkan balik tapi masih tak muncul jugak. Degil sungguh.

Hangin dah ni. Berapa lama daaa dia nak suruh Amy duduk depan komputer, tak berasap dapur tu nanti.


Eh... lantaklah ko labu, malas dah aku nak melayan.

12 comments on "Asyik Hilang Aje..."
  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. banyk kes jadi macam ni kak unni pun da kena jenuh nk masuk balik n ingt satu...

    ReplyDelete
  3. pernah jugak hilang. geram kan?

    ReplyDelete
  4. dana penah jgk kene gitu kak, pastu esok2 ada sendiri... kadang blog yg tak betul

    ReplyDelete
  5. Bloglist CCL baru 2 hari lepas problem ..tetiba jadi ruang kosong je kat sidebar ..apa tak gigih letak balik bloglist tue ..

    ReplyDelete
  6. kena la buat baru ye tak. semoga dipermudahkan urusan

    ReplyDelete
  7. Tukar template lagi ye Amy.. mungkin ada problem di mana-mana tu.. Cantik template ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. template yang sama cuma buang bunga kat hearder dan tukar kaler main menu. tetiba rasa rimas pulak ada banyak kaler

      Delete
  8. harini kebanyakan sy baca kat blog lain pasal sayur bening & bloglist tetiba hilang. mohon hati sado nak kumpul balik bloglist

    ReplyDelete
  9. dia nk jd biskut chipsmore kot ;-)

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)