hilmirdadaud.blogspot.my

Perempuan Kalau Memandu Mesti Berkaki Ayam. Setuju Ke?

| On
April 09, 2017
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...



Perempuan kalau memandu mesti berkaki ayam. Setuju ke?

Dulu-dulu kan.... dulu lah masa memula belajar pandu kereta, zaman pandu kereta tak berlesen 😅  selalu jugak berkaki ayam. Rasa macam 'tak rasa' aje kalau pakai kasut. 
10 comments on "Perempuan Kalau Memandu Mesti Berkaki Ayam. Setuju Ke?"
  1. Same here!! Hihi. kalau pakai kasut sport pun, sanggup buka kasut dan stokin untuk drive. Hii

    ReplyDelete
  2. Dulu dan kini pun masih lagi berkaki ayam kalau memandu ahhaha. Rasa macamm ada benda tersekat je kalau berkasut --'

    ReplyDelete
  3. rasanya dana berkasut bwk kete time belajar nk dptkan lesen je kak, dh dpt tu mmg berkaki ayam jelah sampai skrg klu bwk kete heheheh

    kalu pakai rsa mcm tak berapa nk jejak or rasa lah time memandu tuh

    ReplyDelete
  4. Masa memula dapat lesen dulu, ye.. Tapi lepas hubby tegur, Saya memandu dengan kasut.. Dan kebetulan memang tak pakai kasut tinggi.. so sangat selesa.. kalau buka kasut skrg nie rasa pelik.. Nak biasakan diri agak susah juga tapi bila dah biasa mudah je..

    ReplyDelete
  5. dari mula dapat lesen sampai sekarang, tak pernah lagi bawa kereta berkaki ayam :)

    ReplyDelete
  6. Elsa kejap pakai kejap tak hahaha. Kalau elsa pakai kasut tali memang rajin pulak elsa nak bukak kan hahaha

    ReplyDelete
  7. Dulu dulu pernah kot berkaki ayam..tapi masa memula ajer sebab nak kan feel die tuh. Lepas tuh tak pernah dah..wajib pula berkasut. HAHAH! macam2!

    ReplyDelete
  8. dan sy slh seorg hehehe even pakai stoking pun sy rs kureng jee bila pijak pedal... dah penah try tp x boleh

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)