hilmirdadaud.blogspot.my

Cerita Sabtu Lepas...

| On
May 05, 2017
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Amy tak taulah kenapa sekarang ni mood nak up date dah hilang. Bukan setakat nak up date blog aje tapi nak on komputer pun malas. Adoiiii. 


homedec 2017

Sabtu minggu lepas kami pergi Homedec kat KLCC, pergi sekejap aje sebab petang tu nak ke Pajam dan lepas tu ke Melaka untuk kenduri kawin sepupu en hubby.

Kami dapat 4 kotak Cheerios masa tu... Alhamdulillah, rezeki. 

homedec 2017

 Kami sempat cuci mata kat hall 8 aje sebab dah nak kena balik.

homedec 2017

homedec 2017


rumah pajam

 Lepas Zohor kami cabut ke Pajam pulak. En hubby dah janji dengan supervisor tu nak jumpa hari Sabtu. 
Sampai aje rumah Pajam nampak ada ramai pekerja dia tengah buat kerja. Supervisor pun dah orang lain, yang lama tu dah berhenti. Patutlah tergendala lama.

rumah pajam

Alhamdulillah, inilah hasil en hubby asyik call tanya perkembangan kerja diorang, kalau tak tak tau lah bila siap. 



cerita sabtu lepas

Pukul 4 petang kami baru nak bertolak balik Melaka. Entah berapa kali hujan berhenti hujan berhenti pukul 6:30 petang baru sampai. Punyalah banyak kereta. 

cerita sabtu lepas

Sampai aje sana, jemputan pun dah ramai yang balik. Tinggal kami-kami saudara mara aje.

cerita sabtu lepas

Sambil makan boleh cuci mata. 
Anak-anak soleh Amy tu sampai aje terus naik bot dengan pakcik makcik diorang. Tak sempat nak makan dulu. Si Nasiim siap bawa karipap masuk poket seluar.
5 comments on "Cerita Sabtu Lepas..."
  1. Hari cuti kalau xtvt penuh rasa puas hati sgt.. blk dh letih dan rehat.. syiok..

    ReplyDelete
  2. banyak aktiviti wiken tu emy

    ReplyDelete
  3. bestnya bnyk aktiviti nak buat.. :)

    ReplyDelete
  4. dah ok ke kak masalah kat rumah tu? da ada tindakan susulan?

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)