hilmirdadaud.blogspot.my

ezbuy - Bikin Rambang Mataku.

| On
June 01, 2017
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera...

 Sekarang ni semuanya dihujung jari, gedung membeli belah online dah semakin banyak. Tak payah keluar rumah pun boleh beli barang. Tunggu aje barang sampai depan pintu. 

ezbuy



Mesti ramai yang dah kenal dengan ezbuy ni kan terutamanya pembeli tegar online. ezbuy ni adalah satu tempat yang kita boleh beli barang secara online. Yang bestnya di exbuy ni selain barangan tempatan ia juga ada banyak barangan dari China, Taiwan dan USA. 

Harga yang ditawarkan memang mampu milik, kos penghantaran pun murah dan yang pastinya akan membuatkan kita rambang mata. Sekali Amy dah masuk situ memang berjamlah jawabnya nak pulak sekarang ada 65eday Global Super Sales.



65eday Global Super Sales.

Apa yang best tentang 65eday ni?
  • 65eday Global Super Sales adalah 'sale' besar-besaran barangan dari Malaysia, China, USA dan Taiwan oleh ezbuy Malaysia dan nikmatilah diskaun sehingga 90%.                   
  • Terdapat lebih daripada 20 juta produk 'on sale' termasuklah Fashion Specials, Lifestyle Essentials dan ezbuy's Best Seller.
  • Exclusive Flash Deals - rebutlah produk popular dengan diskaun hebat. Ia berubah setiap hari dari 31 May, 12 tengah hari sehingga 5 Jun 2017. 
  • Friends Deal, Share & Shop dengan yang tersayang dan nikmati harga borong lebih dari 300 barang bersama(update daily).
  • Deal of the Day Section - Tawaran hebat harian untuk semua orang. 
  • Antara jenama terkemuka dengan diskaun yang menarik ialah :
                - Sony           - Tefal          
                - Canon         - Casio         
                - Omron         - Samsung           
                - Viewsonic    - Pineng   
                - Sonicgear    - Kelloggs
                - Dettol           - Johnson Baby     
                - Brands         - Durex      
                - Scholl           - Avent  
                - Olivia Burton 
                - Daniel Wellington
                - Western Digital 

Ada lagi yang best...
- Perhantaran percuma tanpa pembelian minimum.
- Flash deal dengan tawaran masa terhad dan diskaun sehingga 90%.
- Ribuan baucer untuk direbuti.



Ada banyak yang Amy berkenan kat ezbuy ni terutamanya barangan kat kategori Home & Garden tu.


ezbuy malaysia

Bila buka aje bahagian tableware tu mulalah rambang mata... ada macam-macam 'design' sudu. Tinggal pilih aje dan sediakan duitnya.


ezbuy malaysia

Amy memang suka kumpul sudu. Tak tentu arah Amy dibuatnya. Kalau boleh semua nak beli.

Korang suka kumpul apa?


ezbuy malaysia

Small coffee spoon, ini satu lagi spesis sudu yang Amy berkenan. Ada 4 warna tapi Amy paling suka warna copper.


ezbuy malaysia

Senduk ni pun Amy suka jugak, dah bertahun-tahun guna senduk spesis yang sama aje rasa bosan pulak.


ezbuy malaysia

Kitchen storage rack holder ni pun Amy berkenan juga. Boleh letak periuk dan kalau di baringkan boleh letak dulang atau tudung periuk. Nampak kemas sikit kabinet dapur Amy tu.



ezbuy malaysia

Exclusive untuk semua...

 Download ezbuy APP dan 'scan' untuk dapatkan baucer percuma bernilai RM15 (QR Code disediakan).

Amy dah buat dah ... baucer pun dah dapat. Tak sabar nak guna.

Apa lagi jom lah kita gi serbu, manalah tau kot ada yang nak cari baju raya atau pekakas buat biskut raya yang berkenan di hati.


3 comments on "ezbuy - Bikin Rambang Mataku."
  1. rs nyer sy pon alami sindrom yg sm heheheh

    ReplyDelete
  2. Wahhh kak Amy suka kumpul sudu eh. Hehe. First time dengar hobi camni. Hehe

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)