hilmirdadaud.blogspot.my

Aku Tak Kuasa Nak Layan ...

| On
August 23, 2017
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera...


Teringin nak buat WW tapi tetiap hari Amy membisu jadi tak leh lah buat WW.



Nampak tak apa yang membuatkan Amy hangin hari ni.

Tak de angin tak de ribut tetiba dia jatuh. Nak aje cakap " Kau apa hal?". Hangin betul, kita tengah kelang kabut nak mengemas rumah kejap lagi nak keluar boleh pulak dia buat cerita.

Lantaklah kau kat situ ... suka hati kau lah, tak kuasa aku nak layan. Jangan MIL datang tetiba cukup.

Hari ni anak-anak balik lewat jadi adalah 'can' nak merayap. Tak delah nak merayap mana pun, nak gi opis En Hubby lunch dengan dia aje... heheh. Itu yang kena cepat-cepat siapkan kerja kat rumah ni, nanti merayap rumah pulak macam tongkang pecah. Langsir tu lantaklah dia sapa suruh dia jatuh.

Eh kejap ... nak tanya pendapat ni. Langsir kaler apa yang sesuai nak match kan dengan ruang tamu kami ni yea?
7 comments on "Aku Tak Kuasa Nak Layan ..."
  1. hehehhe ingatkan apa la yg mls nk layan td kih3....

    bestnya blh lunch sama en hubby, dating sesekali ye kak...
    warna sama ngn sofa yg belah meja makan ni coklat gelap ke ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak delah gelap sangat coklatnya tu... ala ni sofa yg akak letak sblm sofa putih tu kawankan sofa besar tu dulu.

      Delete
  2. rasanya warna2 pastel sesuai dgn warna wall tu

    ReplyDelete
  3. ada yg bertenggek atas tu ke? hahahaha larikkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak sangat yang bertenggek tu gomok bonar hahaha...

      Delete
  4. Bestnya rumah kak AMy. Besar ruang tamu :)

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)