hilmirdadaud.blogspot.my

Penyeri Ruang Dobi ...

| On
August 24, 2017
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera...

Dekat 8 tahun balik-balik tengok ghupa yang sama aje bosan pulak. Semalam, balik aje dari dating dengan En Hubby tu cari idea kat Pinterest untuk menyerikan sikit ruang dobi tu.


Nak cat tu tak delah dalam masa terdekat ni ... bila umur dah bertambah ni dah semakin kurang semagat nak mengecat. Lap-lap sikit dinding tu bagi hilang habuk aje, heheh.



Langsir tu rasanya tak sesuai dengan ruang ni tapi kalau nak tunggu Amy jahit ... emmmm entah bilalah tu.


Amy guna kertas A4 tu dan lekat guna Patafix tu aje. Tak kuasa nak menambah lubang kat dinding tu. Jam tu pun Amy lekatkan jugak, mesti tunggu masa nak jatuhlah tu.




Nak nampak simple aje tapi rasa masih ada yang kurang.

Sebelum ni ruang belakang ni Amy letak drawer, tv dan kerusi. Memandangkan tv tu pun dah terbakar dan barang semakin banyak jadi bahagian yang bertentangan dengan mesin basuh ni dah jadi macam stor.

Buat masa ni bahagian dobi ni aje dulu. 

Tapi kan ... tapi, Amy tetap rasa tak puas hati dengan kaler cat tu, macam nak buat tema black n white aje kat situ. oiii... cat bertentangan kaler pink, black n white bendanya.



Kerja yang tak pernah habis ... 
3 comments on "Penyeri Ruang Dobi ..."
  1. Simple Dan kemas.. kalau kt Umah mama laa kosong aje xde pape

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)