hilmirdadaud.blogspot.my

Hilang...

| On
November 07, 2017
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera...


Anak soleh Amy si Irfan tu tahun lepas dia tertinggal kalkulator masa peksa math tapi tahun ni hilang pulak.

Esok nak peksa malam ni baru perasan kalkulator hilang, puas kami selongkar satu rumah sampaikan bawah-bawah rak kat stor tu tapi tak jumpa jugak.

Akhirnya terpaksa pergi beli malam-malam tu. Nasib baik Tesco buka lagi kalau tak ... 



Akhir-akhir ni Amy kurang meng up date blog ni, biasalah alasan banyak ... hehe tapi akan buat bw juga walaupun lambat sikit. Jangan merajuk tau.

Langsir dah beli sebelum puasa lagi tapi baru sekarang nak start jahit. Nak kena siapkan sebelum Sabtu minggu depan ... jangan angin M tu melanda lagi sudah, kang ada jugak tingkap tak berlangsir pulak.





5 comments on "Hilang..."
  1. saya suka tingkap x berlangsir sbb sy boleh skodeng sis hahahahaha

    ReplyDelete
  2. Mudah2an cemerlang keputusan peksa si Irfan tu nanti.

    ReplyDelete
  3. Alahiii.dugaan betul kan kalau hilang, esok pula nak guna.

    ReplyDelete
  4. baguih nya akak jahit langsir sendiri ^^

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)