hilmirdadaud.blogspot.my

Surprise Dari Blogger Anies...

| On
January 11, 2018
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera...

Bulan lepas (Disember) Amy cuti panjang dari berblogging jadi memang tinggal semua yang berkaitan dengan blog. Tak tau menahu dah apa citer terbaru. Tetiba minggu lepas dapat whatsapp dari blogger Anies, apa lagi senyum sampai ke telingalah...😍


Surprise Dari Blogger Anies...

Dah 3-4 hari sampai tapi Amy terlupa nak menjengah mailbox. Sorry Anies, minggu ni huru hara sikit... heheh.


Surprise Dari Blogger Anies...

Tadaaaa...

Amy dapat FM lagi dari Anies tapi kali ni dari Macau pulak.

Terima kasih Anies atas surprise ni. Semoga Anies dimurahkan rezeki dan diberkati umurmu... eh macam ucapan birthday pulak. Dan... dan Semoga dimurahkan rezeki dapat travel banyak tempat lagi, heheh.

 Jomlah menyinggah ke blog Anies ni, Amy suka singgah sana baca citer-citer travel Anies. Yelah kan tak dapat pergi dapat cuci mata pun jadilah.


Surprise Dari Blogger Anies...


Terus letak kat peti sejuk tu... dekat-dekat dengan FM London yang Anies bagi dulu.


Mood happy pulak pagi ni walaupun tengah hujan kat luar tu ... jom kita layan lagu citer Outlander ni.

Outlander - The Skye Boat Song


Sing me a song of a lass that is gone... Say, could that lass be I? Merry of soul, she sailed on a day Over the sea to Skye. Billow and breeze, islands and seas, Mountains of rain and sun... All that was good, all that was fair, All that was me is gone. Sing me a song of a lass that is gone... Say, would that lass be I? Merry of soul, she sailed on a day Over the sea to Skye.


7 comments on "Surprise Dari Blogger Anies..."

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)