hilmirdadaud.blogspot.my

Satu Syawal di Kuala Lumpur...

| On
June 26, 2018
Assalammualikum Dan Salam Sejahtera...

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua kenalan, follower dan silent reader blog Amy ni. Maaf jika ada terkasar bahasa atau terasa di hati, kosong-kosong ye 😁

 Dah 12 Syawal baru nak ucap selamat hari raya, heheh. 


Satu Syawal di Kuala Lumpur...

Tahun ni buat pertama kalinya kami sekeluarga menyambut 1 Syawal di Kuala Lumpur. Malam syawal masih ada kat rumah sendiri, tahun-tahun sebelum ni jangan haraplah nampak muka kami kat KL... heheh.

Satu Syawal di Kuala Lumpur...

Tahun ni jugak buat pertama kalinya Amy beraya dengan keluarga En Hubby di rumah mereka kat KL ni. 

Dah dekat 16 tahun kawin ni lah pertama kali. Tahun-tahun lepas ada aje beraya pertama dengan diorang tapi tu kat kampung MIL, dengan keluarga besar. Ada nenek, makcik pakcik, sepupu sepapat etc di Melaka.



Satu Syawal di Kuala Lumpur...

 Cik Lima (merah) dan Cik Ya (biru), adik ipar Amy yang dua orang ni kalau berposing... adoiiii.


Satu Syawal di Kuala Lumpur...


Satu Syawal di Kuala Lumpur...

Memandangkan raya pertama hari Jumaat jadi kami kena tunggu lepas Solat Jumaat baru bertolak balik ke Negeri Sembilan.

Alhamdulillah, PLus lancar tapi bila sampai Bukit Putus start dah kereta bersusun. Sepatutnya dari situ sejam dah sampai tapi dua jam lebih baru sampai Serting.

Satu Syawal di Kuala Lumpur...

Tahun ni nampaknya Amy lebih besar dari tahun lepas, doakan raya tahun depan Amy berjaya mengecik balik... heheh. 

6 comments on "Satu Syawal di Kuala Lumpur..."
  1. selamat hari rayaaaaaaaaaaaa... mggu ni sy dtg... kata ada buat ope house kan??? hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya kak,raya kt mana pun ok kan... jnji bersama yg tersayang....

    tang mana la yg besarnya akak tuh ye hehehe... dana tgk kecik je

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)