hilmirdadaud.blogspot.my

Pagi-Pagi Mengadap Baju Sekolah

| On
December 19, 2018
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Minggu depan last cuti pastu dah sekolah balik. Rasa macam sekejap aje cuti kali ni. Baju kuning dan vest si Nasiim masih belum cari lagi tu.

mengadap baju dan drama korea
(drama clean with passion)

 Hari ni pagi-pagi lagi dah mengadap baju sekolah untuk jahit lencana. Tie, baju pj, baju koko(hijau), baju t-shirt tae kwan do, kain samping semua nak kena ada nama. Kasut putih bolehlah tulis nama, kasut hitam nak tulis camner ?. 

Tengah menulis ni baru teringat... songkok si Faris tak beli lagi. Sek menengah nanti hari Jumaat nak kena paka baju melayu lengkap. 
2 comments on "Pagi-Pagi Mengadap Baju Sekolah"
  1. gigihla menjahit satu2 ye kak... takde tulisan atau nama kt barang2 or pakaian diaorg klu ssh payah nnti nk carinya kak...
    mcm si aiyan, tie dia tu asikla ilang, dh 3 kali beli tie baru rasanya sejak darjah 1 ni... tu pun dh tulis nama tu pun ilang jgk huhuhui

    ReplyDelete
  2. kasut hitam saya tulis pada tapak kaki dengan marker silver/gold. hihi...itu je la yang mampu buat. malas nk beli sticker sbb takut tercabut.

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)