hilmirdadaud.blogspot.my

Ejen dan stockist diperlukan segera...

| On
October 09, 2014
Assalammualaikum...

Hari ni Amy nak share peluang perniagaan dengan Bio Greeno.
EJEN & STOKIS DIPERLUKAN SEGERA


Ejen & mobile stockist untuk pad & pantiliner #HerbalPlus, 'makanan untuk hati' #GoldenClam, silika #SpringLife & produk penjagaan kulit & kosmetik #PaulPenders dialu2 kan untuk menyertai keluarga #BioGreeno.

Modal = Minimum RM200 (pakej beli 2 percuma 1 bundle Herbal Plus atau 100PV dari rangkaian produk lain). Modal maksimum 3,000PV (sekitar ~RM6,000) & boleh dikongsi dengan rakan2 anda.

X perlu buat pinjaman berpuluh2 ribu & pening kepala nak bayar interest pada bank! Nak start small boleh, nak FASTSTART pun ok! PV pun sistem timbunan jadi x akan turun pangkat. TIADA yuran keahlian atau renewal fee. JIMAT!


KEUNTUNGAN MENJADI MOBILE STOCKIST/FAST START

1) Bonus/komisyen 25% x nilai PV

2) EXTRA 5% Bonus mobile stockist

[Cer kira (25 + 5)% x 3,000PV berapa? Modal tak sampai 5 angka tapi pulangan 30%. Belum lagi bonus2 lain]

3) Boleh share/transfer PV kepada ejen (dalam bulan pertama). Cepat pulang modal & tak terikat dengan stok yang banyak.

4) FREE : Product & Business Training Workshop di Hotel Equatorial Bangi-Putrajaya selama 2 hari 1 malam pada bulan December 2014. Makanan HALAL, penginapan & training DITANGGUNG SEPENUHNYA OLEH COMPANY.

5) FREE : Lawatan 3 hari 2 malam ke Langkawi & berpeluang melawat pusat R&D Paul Penders di Langkawi Geopark. Makanan HALAL, penginapan & transportation di Langkawi DITANGGUNG SEPENUHNYA OLEH COMPANY.


6) PENGIKLANAN produk PERCUMA di Majalah Mingguan Wanita. Hanya 10 stockist terawal setiap negeri yang akan dipilih untuk diiklankan dalam majalah. KOS PENGIKLANAN AKAN DITANGGUNG SEPENUHNYA OLEH COMPANY.
Dan banyak lagi keistimewaan lain.... Macam tak matching modal yang anda keluarkan berbanding keistimewaan yang anda dapat. Kami tak kisah, sebab kami memang bersungguh2 mahu melahirkan 100 usahawan jutawan tahun 2015 ini!

Sertai #GreenoMillionairesClub & anda akan mendapat :

1) wang tunai RM1,000
2) pakej cruise mewah
3) pin emas & uniform Greeno Millionaires Club
4) Cabutan bertuah untuk 50 GMC pertama, hadiah berupa : Kereta BMW, jam tangan #ROLEX, handbag #LouisVuitton, pen #MontBlanc, #iPhone, #iPad dll.Berminat boleh hubungi saya:

FB Amy Hilmirda Daud
sms/whatsapp 019-2253200
1 comment on "Ejen dan stockist diperlukan segera..."
  1. Oh.. Amy dah melangkah setapak kearah yg lebih baik
    Kakak tak lagi
    Syabas Amy.

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)