hilmirdadaud.blogspot.my

Sephora oh sephora

| On
December 05, 2011
Hari sabtu yang lepas (3/12), bukan main banyak kete lg kat kl.. KLCC ramai sangat org. Rupa2nya ade PC fair. Nak masuk toilet beratur sampai luar, masuk surau .. nak ambik air sembahyang pun kene beratur. Oleh kerana ramai sangat org + anak2 yg byk cerita .. tak best nak berwindow shopping.. so terjah sephora sekejap..
Walaupun si sephora tu dah lama ade kat kl tp aku tak pernah berkesempatan nak memanjangkan langkah ke sana. Aku cuma sempat tangkap compact powder aje itu pun tak sempat nak mencuci mata lama2. Mcm2 brand ade.. yg bestnya tak de yang nak mengekori kite. Kita boleh tanya tentang semua brand.. tak lah terhad pad satu jenama aje.
Yang pasti lepas ni nk gi lagi..




Sephora KLCC


ramainye

Skian melaporkan..hihihi..
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)