hilmirdadaud.blogspot.my

Tangan ku masih gatal nak membaking..

| On
February 13, 2012
Assalammualaikum...

Dah lama tak membaking. Bila dah start dah tak leh stop. Hari Jumaat minggu lepas buat Cheese cake lak. Dah lama tak buat kek ni.


Ni pulak kek coklat yg amy buat dulu. ni aje yg tinggal setelah di bg2kan. Tak termakan dah banyak sangat kek yg ade kat rumah ni. Kek buah yg amy ceritakan sebelum ni pun ade lagi... tapi dah tinggal sikit  sbb dah di kendurikan kat rumah mak.

Penuh peti ais Amy dgn mcm2 jenis kek minggu ni. Nanti bila angin malas dah datang.... kosong baliklah peti ais tu, hihihi.

Sementara tangan tengah gatal nak membaking ni... ade tak saper2 nak order tp kene ambik kat rumah amy tau. en yg membawa kete tu tak ade hihihi.
3 comments on "Tangan ku masih gatal nak membaking.."
  1. Amboi!!!!
    Nampak menarik sis..
    Terliur ni.. ;)

    ReplyDelete
  2. wahhh rajin betul buat kek yer...

    ReplyDelete
  3. sedapnyer tgk cheese cake tu...

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)