hilmirdadaud.blogspot.my

B'day cake yang tak rupe b'day cake...

| On
March 11, 2012
Assalammualaikum...

Dah lama betul amy tak update blog ni.. sibuk ngan minggu periksa n tempahan kek. Anaknye yang periksa mamanye yang sibuk kan...hihihi.




Projek Hari Rabu yang lepas... dah tak rupa kek besday pulak..


Amy dah bagi tau awal2 pada yang menempah tu.. Amy tak gheti buat kek yg berdeco2 ni nak-nak yang guna buttercream. 

Keknye.. coklat kek moist tu.. dan toppingnye guna whipping cream. Susah kalau pakai whipping cream ni asyik nak mencair aje.

Mula2 minta letak power puff girl tp mahal lah pulak... sudahnye amy buatkan ros. Puas jugak nak mengingatkan balik cara nak membuatnye.  Asyik jadi ros kembang semangkuk aje. Esoknye, amy beli m&m letaklah 5-6 ketul kat situ nak bagi rupa b'day cake utk budak2.






1 comment on "B'day cake yang tak rupe b'day cake..."

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)