hilmirdadaud.blogspot.my

Kek lagi..

| On
April 21, 2012
Assalammualaikum...

Selepas projek birthday cake dan kek kukus buah, ni projek last minggu ni..

Walnut carrot cheesecake (walnut dulu ke carrot dulu?)

Pesanan dr Cikgu Zunaidah, ibu kepada kawan Ameer Irfan kat Sek Kafa tu. Dia nak kek setenggah kilo aje sbb dia sorg aje yg mkn.. yg lain tak suka cheese.

Amy tak pernah lagi ambik tempahan utk kek ni, nak buat setengah adunan takut tak cukup lak. so amy buat utk 1 adunan..


Sedang beratur menanti giliran nak masuk oven. kek ni Amy buat hari Rabu sbb lagi lama simpan dia lg sedap, cantik n moist. jgn sampai berkulat dah...Memandangkan yg dlm cupcake tu nak mkn sendiri punya.. main bubuh aje kat dlm tu.



Hasil keras tanganku ... Amy pakaikan cream cheese pagi semalam.


Tak berseni sungguh tangan ni..


Ingatkan nak makan satu aje tapi dah terngap 3 biji laaaaa.. ntah bilalah nak kurus klu cam ni.
4 comments on "Kek lagi.."
  1. yummy. sedap nya. nak boley? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehhhh.. nanti raya datang umah tau..

      Delete
  2. ahhhhh..esok kena cari cheese cake!..nak tempah dgn kak amy,sure sure sampai sabah dah penuh kulat!.aha :D

    ReplyDelete
  3. wahhh.. sedappnyaaa.. :)

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)