hilmirdadaud.blogspot.my

Cerita bergambar kami di KLCC

| On
May 16, 2012
Assalammualaikum...

Hari ni cerita bergambar lagi.. Hari sabtu yang lepas, Amy n en hubby bawa 3 Ameer yg kecik2 gi playground kat KLCC (macamlah kat umah tak de playground kannnnn..). Gambar2 ni dah lama duk kat dalam draf baru hari ni Amy ada kesempatan utk menyudahkannya..

Kali terakhir gi kat playground tu masa Ameer Nasiim masih baby lagi.. dah lama sgt. Selalu gi KLCC tapi tak menyinggah pulak kat situ.

Macamlah kat rumah tak de playground... masing2 tak menyempat2 nak gi..

playground kat rumah tak de background KLCC... tu yg bersemangat nak bergambar..



Ameer Irfan...


Menunggang Panda... jadilah, nak tunggang kuda ntah bila ntah..


En hubby.. dah penat berjalan, duduk kejap.



bestlah tu...



ni kalau ter....... Nasib baik ayahnya ade kat tepi tu.. Inilah salah satu sbb mama n ayahnya tak leh nak duduk kejap, asyik nak mengekor dia org aje.


Ni dah turun tak leh panjat lagi tau..


Tinggal rangka aje.. 


Dah bawa baju mandi tapi tinggal kat kete. Mulanya amy fikir baru lepas hujan mesti sejuk, pastu menyesal pulak. Sudahnya Amy lipatkan kaki seluar masing2... main aje kat tepi2 tu.



Ameer Faris nak sangat gi kat jambatan ni. Ameer Nasiim dah basah dari atas sampai kebawah akibat aksi seorg budak. Air tu tinggi sikit aje dari buku lali, Ameer Nasiim yg kebetulan ade kat situ pun basah. Bila dia nampak si kecik tu dah basah terus budak tu lari. Salah mamanya lah yg tak bawa swimming suit. Kan dah basah..


Perut pun dah lapar, singgah kat sini nak beli caramel almond jap.


Tak pasal2 kena beli baju dan seluar baru..

Amy tak sempat nak gi mencuci mata, anak2 dah penat... semua nak balik... huhuhu
3 comments on "Cerita bergambar kami di KLCC"
  1. akak penah bwk ami mandi kat situ, masa tu umo dia baru 4 thn...hehehehe.

    ReplyDelete
  2. hai kak hilmida, tq melawat blog sy..

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)