hilmirdadaud.blogspot.my

Kami gi tengok Marvel Avengers..

| On
May 29, 2012
Assalammualaikum...

Hari Ahad kami gi tengok wayang aje. Plan nak gi Kidzania tp tanya kat pakcik google, dia bagi tau hujung minggu biasanya ramai org, tiketnya lagi mahal dr Sunway Lagoon yang kami pegi semlm. Kaki pun masih sakit lagi sbb smlm punya pasal.



Kalau dulu nak tengok wayang kena gi jauh tp skang 5 minit aje dah sampai.

 Mula-mula nak tengok MIB3 tp tak sempat sbb dia start pukul 12:10 dan citer dia kejap aje. Kami sampai pun dah pukul 12.



Kami tengok Marvel Avengers pukul 12:30 sampai pukul 2 lebih. Best jugak citer tu... ade hulk, Thor, Loki, Ironman dan captain America. Ironman tu memang dari cerita Ironman begitu juga Captain America dari ceritanya  dan digabungkan dalam cerita ni. 


Gi tengok wayang lagi murah dari gi Kidzania tu. Mungkin lepas ni boleh gi berkelah pulak. Tak semestinya kena keluar duit yang banyak utk cuti yang best kannnn..

Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)