hilmirdadaud.blogspot.my

Bila dah start susahnya nak berhenti..

| On
June 29, 2012
Assalammualaikum...

Semenjak miss mixer ni di pulangkan kembali kepada tuannya, minat nak membaking pun dah tak de... hand mixer yang ade tu pulak speednya baru satu tapi lajunya macam nak terbang.. pengajarannya jgn beli lagi mixer cap tesco tau..


Tau taulah bila dapat penganti yang baru... dah dekat ramadan ni, nanti ada yang makan kuih raya tunjuk hihihi.. (tunjuk aje pastu bayar duit)


Inilah sebabnya kenapa Amy lama tak buat n3.. tengah melayan novel.. mcm budak remaja pulak kan.

2 novel ni Amy beli kat Kinokuniya, KLCC. Asyik mengadap kek aje dah lama tak mengadap novel.


Bila dah start susah pulak nak berhenti, bila gi MPH kat JJ hari Isnin hari tu... beli lagi dua.


Semalam masa Aeon memberday beli lagi. Suamiku Tak Romantik tp Outistik tu mlm tadi dah habis baca... tinggal lagi 3. Sebelum terus baca yang lain pulak baik Amy mengadap blog ni kejap... kang ade yang merajuk pulak..

Sebenarnya... kan sekarang ni dah dekat setengah tahun bagi tahun 2012, awal tahun depan dah nak kena buat kira2 income tax jadiiiii kenalah gunakan pelepasan yang kerajaan bagi utk beli buku2 tu. 

Income tax puny pasal skang umah amy dah byk buku, nak buat library pun dah boleh. Buku engeneering ada, buku budak2 ade novel pun ade.

5 comments on "Bila dah start susahnya nak berhenti.."
  1. wah..amy boleh gak layan novel..kalau kak fieda kan terus tertido la jawabnya..

    ReplyDelete
  2. kak amy sama dgn wani suka baca novel...ptt byk hari xbersiaran rupanya melayan novel ingat pasal blackout xok lagi hikhikhik

    ReplyDelete
  3. yus pun ada 4 novel yang belum terbaca...huhu

    ReplyDelete
  4. ooo sk bc novel upenya... sy xleh sbb br bc 2 3 muka surat, lps tu mesti tertido.. hihii

    ReplyDelete
  5. rajinnyer...dulu saye suker sangat bace n kumpul novel..sekarang dah kekurangan mase..lepas ade anak terus stop...huhu

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)