hilmirdadaud.blogspot.my

Cheesy Lover, tiramisu n Tutti Frutti in cup.

| On
June 11, 2012
Assalammualaikum..

Dah lama teringin nak gi kelas Cheesy Lover, Tiramisu n Tutti Frutti in cup ni jadi bila en hubby dah ada kat KL ni apa lagi.. panjanglah langkah Amy ni.. hihihi.

Bila tau Kak Ida nak buat kelas ni terus aje register lagi pun rumah Amy ngan tempat kak Ida tu tak jauh sgt... 15 minit dah sampai tp kalau jem.... huhuhu lama jugaklah nak sampai.



Sorrylah Kak Ida... tak nampak muka pulak.


Antara yang hadir..


Bahan-bahannya...


Kena pukul sampai macam ni tau... Amy pun dah lupalah, ape bendanya tu yer?

Nak tabur kat tutti Frutti..


Nilah dia.. Tutti Frutti dan Tutti frutti mixed yang dah siap.

Cheesy lover, tiramisu dan tutti frutti.

Kelas ni dari pukul 3 sehingga pukul 6 tapi hari tu 5:30 dah boleh balik dah. Pergi en hubby hantarkan balik kena naik LRT. Maklumlah bila waktu2 cam ni jln kat KL ni sesak klu naik train cepat sikit sampainya.

Sesapa yang berminat nak joint class ni bolehlah tinjau2 fb Kak Ida atau pun blog dia. Tadi Amy dah terbaca kat blog dia.. dia nak buat kelas Cake in Jar hari Ahad ni... melonjak2 pulak dah hati Amy ni nak joint..
3 comments on "Cheesy Lover, tiramisu n Tutti Frutti in cup."

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)