hilmirdadaud.blogspot.my

Viva Home Shopping Mall

| On
June 11, 2012
Assalammualaikum...

Sabtu minggu kedua cuti sekolah kami gi Viva Home Shopping Mall yang tak sampai 10 minit dari rumah kami. Dah lama di buka tapi nilah first time kami gi situ.

Gambar luar tak sempat nak ambik... ade gambar kat dalam aje hihihi. Kat sini banyak betul kedai utk peralatan rumah sampai tak larat nak ambik gambar.

Yang kat bawah ni semua gambar kat tingkat bawah.











Budak2 ni memang pantang jumpa benda2 ni...


Yang ni kat tingkat atas..




Kalau jumpa kedai2 macam ni... en hubby Amy memang tak ketinggalan nak menyinggah

Kami tak beli ape2 pun kecuali roti kat Giant, saja datang nak tengok2.... nak beli kena fikir banyak kali sbb harga kat sini ......

Kat sini ade kedai makan, perabot, peralatan rumah, pejabat pos, panggung wayang, Giant, Kedai lampu, kitchen kabinet, peralatan bilik air dan banyak lagi. Yang paling best kat sini.. parkingnya murah.



Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)